Survivor 2024: Αυτοί είναι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο φετινό reality επιβίωσης

Όπως είναι ήδη γνωστό, η πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, με το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, να πορεύεται και φέτος με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Οι άνθρωποι του καναλιού φαίνεται πως έχουν πάρει τις οριστικές τους αποφάσεις αναφορικά με τη λίστα των διασήμων που θα μπούνε στο παιχνίδι. Σε αυτήν περιλαμβάνονται πολλά ονόματα σπουδαίων αθλητών. Ο λόγος για τους Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββα Γκέντσογλου και Χρήστο Βολικάκη.

Ο Βολικάκης ήταν ποδηλάτης και στο παλμαρέ του έχει τέσσερα μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, εννιά σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τέσσερις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Ο Γκέντσογλου ήταν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ομάδες του εξωτερικού (Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια, Μπάρι, Χάιντουκ), αλλά και σε Παναχαϊκή, Εργοτέλη, Λαμία, Μακεδονικό και Καβάλα. Η Δαλάκα είναι αθλήτρια του στίβου. Το βασικό της αγώνισμα, με πανελλήνιες νίκες, είναι τα 400 μ. με εμπόδια. Είναι επίσης Πανελληνιονίκης στα 100 μ., ενώ αγωνίζεται και στα 200 μ και 400 μ

Η Πηλιάκη είναι γυμνάστρια του ανσάμπλ. Εκπροσωπεί την χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις. Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, όπου η ομάδα ανσάμπλ κατετάγη 9η και δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του αγωνίσματος. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής και παίζει στον Οδυσσέα Μοσχάτου. Πέρα από ποδοσφαιρίστρια, όμως, είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα, ενώ έχει σπουδάσει στο «Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού».

You May Also Like

More From Author