Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες της Super League για δύο μήνες

Για δύο μήνες, έως 12 Φεβρουαρίου κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες της Super League 1. H απόφαση αφορά και την Super League 2 για τις ομάδες που προέρχονται από την Super league 1

Αύριο οι Οικονόμου και Βρούτσης θα επισκεφτούν την εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αστυνομικό που νοσηλεύεται

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη

Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι θα εξαντλήσει τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις

Η ΕΛΑΣ έχει αυξήσει την παρουσία της στα γήπεδα

Αυστηροποιείται το πλαίσιο για την έκτιση των ποινών

Δεν θα πληρώσουν οι αθλητές, οι φίλαθλοι και οι πολίτες την οπαδική βίαΗ κυβέρνηση παίρνει αυστηρά μέτρα

Υπενθυμίζεται πως όπως έγραφε το protothema.gr, αποφασισμένος να ληφθούν σκληρά μέτρα που θα «πονέσουν» τις ομάδες είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό είναι το μήνυμα που μεταδίδεται αταλάντευτα από το Μέγαρο Μαξίμου μέσα στο Σαββατοκύριακο και στον απόηχο της σύσκεψης που έγινε το πρωί το Σαββάτου για να «κλειδώσει» το πακέτο των μέτρων. Και ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, άλλωστε, ο οποίος μετείχε στη σύσκεψη του Σαββάτου διεμήνυσε χθες ότι το φαινόμενο της οπαδικής βίας θα αντιμετωπιστεί «χωρίς έλεος» (ΣΚΑΪ).

Το σενάριο που φαίνεται αυτή την ώρα ως το επικρατέστερο είναι η διεξαγωγή των αγώνων του επαγγελματικού αθλητισμού κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση αυτή αφορά τους αγώνες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλεϊ, ενώ μένει να φανεί αν το πεδίο ορισμού θα επεκταθεί και σε άλλα αθλήματα, όπου μπορεί να υπάρξουν «ραντεβού» οπαδών.

Ένας λόγος, παράλληλα, που χρειάστηκε χρόνος από τη λήψη των αποφάσεων μέχρι την ανακοίνωση ήταν για να γίνουν διαβουλεύσεις και με τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, προκειμένου το μέτρο να εφαρμοστεί και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων και μάλιστα από αυτή την εβδομάδα. Ήδη από την UEFA εστάλησαν χθες ενημερωτικά e-mail στις αντίπαλες ομάδες των ελληνικών που έχουν ματς για το Europa League τις επόμενες μέρες.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours