Kids Land απο 9 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Μια νέα oπτικοακουστική διαδραστική εμπειρία ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια ξεκινά: η Kids Land, στο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο πάρκο Le Mystere Melies, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. 

Από τις 9 Δεκεμβρίου ως τις 9 Ιανουαρίου, ένας μαγικός χώρος 500 τμ. γεμάτος οθόνες, θα ταξιδέψει τους επισκέπτες με ένα θέαμα που συνδυάζει διάδραση, εικόνες, παράσταση και την ταινία “Ξύπνα τον Άγιο Βασίλη” 

Ο Άγιος Βασίλης και οι Ταρανδοί του δείχνουν απίστευτα κουρασμένοι και δεν έχουν όρεξη να ταξιδέψουν . Τα Χριστούγεννα κινδυνεύουν να χαθούν !Τα παιδιά σε συνεργασία με 4 τρελά  Ξωτικά, παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και όλοι μαζί  προσπαθούν να πείσουν τον Άγιο Βασίλη να φύγει επιτέλους  από την Λαπωνία και να ολοκληρώσει την αποστολή του, να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου! Βέβαια στην διαδρομή συμβαίνουν και άλλες αναποδιές…

Διάρκεια διαδραστικής παράστασης: 40 λεπτά . Μετά την παράσταση ακολουθεί προβολή ταινίας

Πρόγραμμα προβολών:
2-3-24- Δεκεμβρίου: Mavka To ξωτικό του Δάσους
9-10-25-26-27-22-23 Δεκεμβρίου: Ο Απίθανος Μορίς
16-17 Δεκεμβρίου: Το μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι
Από 28 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου: O Καρυοθραύστης.

Μια πληθώρα δράσεων για όλη την οικογένεια μας περιμένει αυτά τα Χριστούγεννα, στον νέο προορισμό της πόλης, στο Le Mystère Méliès στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, που είναι εύκολα προσβάσιμος από οποιαδήποτε μέρος της Αθήνας, μια που βρίσκεται δίπλα στη στάση μετρό Ανθούπολη και διαθέτει parking 750 θέσεων. 
Ένα νέο πάρκο ψυχαγωγίας που θα σας ταξιδέψει σε ένα διαφορετικό κόσμο όπου θα απολαύσετε μέσα από εικόνες και μεγάλες οθόνες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες.

Εισιτήρια από 5 ευρώ 
Από 9 Δεκεμβρίου ως τις 7 Ιανουαρίου.
Για αναλυτικές πληροφορίες για τις ημέρες και ώρες παραστάσεων και προπώληση εισιτηρίων: more.com

Ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα τις καθημερινές για σχολεία. Πληροφορίες: gkaz@makeafilm.gr – 6979950168.
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Kidslandfestival

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι 121 34

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours