Ελλας το μεγαλειο σου…Συρμός του Προαστιακού αντί για Αεροδρόμιο πήγε Άνω Λιόσια!

Αναστάτωση και μπέρδεμα επικράτησε χθες Πέμπτη 23 Νοεμβρίου σε δρομολόγιο του Προαστιακού, καθώς ο συρμός μπήκε σε λάθος ράγες, με αποτέλεσμα αντί για το Αεροδρόμιο που ήταν ο προορισμός του, να πάει στην άλλη πλευρά της Αθήνας και να φτάσει στα… Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η αμαξοστοιχία, η οποία επρόκειτο να αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ακολούθησε ξαφνικά άλλη διαδρομή με αποτέλεσμα να καταλήξει στον σταθμό των Άνω Λιοσίων.

Ο οδηγός μπήκε πιθανότατα σε λάθος ράγες και ευτυχώς δεν έγινε κάποια σύγκρουση με άλλη αμαξοστοιχία που θα βρισκόταν στις ίδιες γραμμές.

Σαν να μην έφτανε αυτό εκδόθηκε ηχητική ανακοίνωση ότι το ίδιο τρένο θα αναχωρήσει ξανά, προκειμένου να μεταβεί όπως εξαρχής έπρεπε, στο σταθμό του Αεροδρομίου. Οι πολίτες επιβιβάστηκαν, όμως ο συρμός δεν ξεκινούσε. Μετά από λίγο βγήκε νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι επιβάτες έπρεπε να αποβιβαστούν από τον συρμό και να μεταβούν στην απέναντι αποβάθρα, γιατί θα ερχόταν να τους περισυλλέξει άλλη αμαξοστοιχία.

Πηγή: naftemporiki.gr

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours