Η Αθήνα φόρεσε τα γιορτινά της

Φως γέμισε το κέντρο της Αθήνας, με τη λάμψη να δίνεται από τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα.

Συνολικά 24.000 φωτάκια τύπου led, αποκάλυψαν τα στολίδια και τις εκατοντάδες μπάλες που στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Υγεία και αγάπη, να χαιρόμαστε τα παιδιά μας και τα καλύτερα έρχονται» ήταν το μήνυμα του απερχόμενου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Περίπου 83 χλμ. φωτεινές γιρλάντες τύπου led και φωτοσωλήνες φωτίζουν δέντρα και κολώνες, περισσότερα από 3.800 εναέρια και επιστύλια led στολίδια δίνουν τον γιορτινό τόνο, ενώ 44 δέντρα, μεγάλα αερόστατα και αρκούδοι στολίζουν 37 πλατείες της πόλης. Δέκα χριστουγεννιάτικα χωριά -τα αγαπημένα των παιδιών- με πλούσιο πρόγραμμα στήνονται σε ισάριθμες πλατείες.

Δείτε φωτογραφίες από το στολισμένο κέντρο της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος:

Κλείσιμο

xristougenniatiko-dentro13
xristougenniatiko-dentro14
xristougenniatiko-dentro15
xristougenniatiko-dentro12
xristougenniatiko-dentro11
xristougenniatiko-dentro10
xristougenniatiko-dentro9
xristougenniatiko-dentro8
xristougenniatiko-dentro7
xristougenniatiko-dentro6
xristougenniatiko-dentro1
xristougenniatiko-dentro3
xristougenniatiko-dentro2
xristougenniatiko-dentro4

Η πλατεία Συντάγματος μετατράπηκε σε μία μεγάλη μουσική σκηνή και υποδέχτηκε τους ερμηνευτές Δώρο Δημοσθένους και Πέννυ Μπαλτατζή που σε σύμπραξη με την Athens Big Band, παρουσίασαν διασκευές αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Οι ξεχωριστές φωνές τους ενώθηκαν με τη μεγάλη μπάντα του Δήμου Αθηναίων.  Οικοδεσπότες της εορταστικής βραδιάς ήταν το τηλεοπτικό δίδυμο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours