“Ναπολέων”: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ

“Δεν είμαι σαν τους άλλους άντρες. Οι ιθύνοντες με βλέπουν ως κακοποιό, ανίκανο για υψηλά αξιώματα. Μα ακολουθώ τα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Καίσαρα”, ακούγεται να λέει ο Ναπολέων του Χοακίν Φίνιξ στο νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας “Ναπολέων” σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ, που μόλις κυκλοφόρησε.

Η επική ταινία παραγωγής των Apple Studios σε συνδυασμό με την Scott Free Productions, είναι μια πρωτότυπη και προσωπική ματιά στην προέλευση του εμβληματικού Γάλλου αυτοκράτορα, Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Συγκεκριμένα, “ξεδιπλώνει” το ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, Ιωσηφίνα, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.

Στο τρέιλερ παρακολουθούμε σκοτεινά και εντυπωσιακά πλάνα από τα πεδίο της μάχης, καθώς και πιο προσωπικές στιγμές του Ναπολέοντα με την Ιωσηφίνα της Βανέσα Κίρμπι, η οποία ακούγεται να του λέει “Θέλεις να γίνεις σπουδαίος. Μα είσαι τίποτα χωρίς εμένα”.

Στο επικό δράμα, το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, πρωταγωνιστoύν επίσης οι Ταχάρ Ραχίμ, Μάθιου Νίνταμ, Λουντιβίν Σανιέ, Γκάβιν Σπόουκς, Μπεν Μάιλς, Φιλ Κόρνγουελ κ.α.

Το “Ναπολέων” θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου και αργότερα θα βγει στο Apple TV+ (σε ημερομηνία που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή).

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours