03/12/2023

Μετά τον καβγά, φιλί στο στόμα: Τάσος Ξιαρχό και Σταμάτης Γαρδέλης σε σκηνή απείρου κάλλους!

0

H ταραχώδης σχέση του Τάσου Ξιαρχό και του Σταμάτη Γαρδέλη συνεχίζεται στη ζούγκλα του I’m a Celebrity Get me Out of Here, με τους δύο παίκτες μόλις μία ημέρα μετά τον μεγάλο τους καβγά που οδήγησε σε άσχημους χαρακτηρισμούς, οι δύο συμπαίκτες ξαναβρέθηκαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον με τελείως διαφορετική κατάληξη αυτήν την φορά.

Ύστερα από ένα βράδυ που τους βρήκε νικητές, η επόμενη ημέρα ξεκίνησε με την ομάδα τους σε εύθυμη κατάσταση να ετοιμάζουν την φωτιά, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να αναλαμβάνει να ανάψει την φωτιά της ομάδας. Όταν ο Βαμβακούλας προσφέρθηκε να δώσει ένα ξύλο αναμμένο στον Τάσο Ξιαρχό, ο Σταμάτης Γαρδέλης επενέβει φωνάζοντας κανείς να μη δώσει φωτιά, όποιος μπορεί να ανάψει μόνος του.

Ο Τάσος Ξιαρχό τον πλησίασε, ακούμπησαν τις μύτες τους κεφάλι με κεφάλι και εκείνη τη στιγμή, εντελώς ανέλπιστα ο Σταμάτης Γαρδέλης προσπάθησε να τον φιλήσει στο στόμα ακουμπώντας ίσα ίσα τα χείλη τους πριν ο Τάσος Ξιαρχό τραβήξει το κεφάλι του. Ο χορογράφος έκανε πίσω και απομακρύνθηκε από το σκηνικό με τον ηθοποιό να του λέει «Αχ μου ‘φυγε. Δε με φιλάς;», ολοκληρώνοντας έτσι ακόμα μία πολύ άβολη στιγμή μεταξύ των δύο παικτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *