03/12/2023

10ο Tour du Peloponnese: Όλα είναι έτοιμα!

0

Το Tour du Peloponnese αποτελεί τον μεγαλύτερο Ελληνικό αγώνα κλασικού ιστορικού αυτοκινήτου με 140 συμμετέχοντες από 18 χώρες!

Η αφετηρία τη 1η Οκτωβρίου όπου και ο Τεχνικός-Διοικητικός Έλεγχος στην Κυλλήνη.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει Αρχαία Ολυμπία (όπου και η πανηγυρική  αφετηρία) και Καλαμάτα στις 2 Οκτωβρίου, Καρδαμύλη, Λιμένι, Αρεόπολη στις 3 Οκτωβρίου, Γύθειο, Σκάλα, Μονεμβάσια στις 4 Οκτωβρίου, Κυπαρίσσι, Σπάρτη, Μύστρα στις 5 Οκτωβρίου και Ναύπλιο με τελικό προορισμό τις Σπέτσες την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Εκεί και η καθιερωμένη Νυχτερινή Ειδική Δοκιμασία που παραδοσιακά ολοκληρώνει κάθε TdP όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν το Tour du Peloponnese οι «μυημένοι».

Το Tour du Peloponnese αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου και του Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ.

Κλείσιμο

Τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Σπετσών. Χορηγοί και υποστηρικτές είναι ο όμιλος Συγγελίδη, η champagne Philipponnat, η ΑΝΕΚ και Superfast Ferries, η ΝP ασφαλιστική και η LOG•INS καθώς και το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *