Ευρωπαϊκή εβδομάδα: Oι μέρες, οι ώρες και τα κανάλια που θα δούμε τις «μάχες» των ελληνικών ομάδων

Οι ελληνικές ομάδες κινούνται πλέον σε «ευρωπαϊκούς ρυθμούς», με τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, να δίνουν τη ρεβάνς στα κομβικά παιχνίδια πριν την είσοδο στους ομίλους.

Πολύ κομβική θεωρείται η εβδομάδα που διανύουμε για τον ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις τέσσερις εκπροσώπους της χώρας μας να δίνουν Τρίτη(29/8), Τετάρτη(30/8) και Πέμπτη(31/8), τις ρεβάνς για τα Play-Offs της διοργάνωσης που συμμετέχουν. 

Την Τρίτη(29/8), ο Παναθηναϊκός ανοίγει την αυλαία για τις ελληνικές ομάδες, αφού υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Μπράγκα στις 22:00, για τη ρεβάνς της εκτός έδρας ήττας του με 2-1 στη Πορτογαλία. Το «τριφύλλι» θα διεκδικήσει την νίκη που θα του φέρει την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του UEFA Champions League. Η αναμέτρηση του τριφυλλιού θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

Την Τετάρτη(30/8), η ΑΕΚ «παίρνει την σκυτάλη» για τα Play-Offs του UEFA Champions League, αφού υποδέχεται στις 22:00 την νταμπλούχο Βελγίου Αντβέρπ. Η εκτός έδρας ήττα στο Βέλγιο με 1-0, είναι το αποτέλεσμα που θα κληθούν να ανατρέψουν οι «κιτρινόμαυροι» με την παρουσία του κόσμου τους, στην OPAP Arena. Θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2, αλλά και από το MEGA, που εξασφάλισε τα δικαιώματα της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Την Πέμπτη(31/8), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Χάρτς, στον απόηχο της εκτός έδρας νίκης του στη Σκωτία με 2-1 για τα Play-Offs του UEFA Conference League. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Τελευταία χρονικά αναμέτρηση, εκείνη του Ολυμπιακού, ο οποίος ταξιδεύει στη Σερβία για να αντιμετωπίσει την Τσουκαρίτσκι για τα Play-Offs του Europa League. Η σέντρα έχει οριστεί για τις 21:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το MEGA. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υπερασπιστούν το σκορ πρόκρισης που απέκτησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά την επικράτηση τους με το τελικό 3-1.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours