Μάχη να μην πλησιάσει η φωτια την Eθνική Οδό στο ύψος της Motor oil

Συνεχείς αναζωπυρώσεις στο Λουτράκι, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος – Ποιοι οικισμοί έχουν εκκενωθεί –  Άνεμοι και πυκνό νέφος καπνού δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών

Τιτάνια μάχη με τις φλόγες δίνουν αυτήν την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από τα Δερβενοχώρια έφθασε πολύ κοντά στη Motor oil, μόλις 400 μέτρα πάνω από την Εθνική Οδό.

Για τη ώρα, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, η Motor oil δεν κινδυνεύει, ενώ από τα ξημερώματα της Τετάρτης επίγειες και εναέριες δυνάμεις παλεύουν προκειμένου η φωτιά να μην πλησιάσει την Εθνική οδό. Πάνω από την Ε.Ο. επιχειρούν δύο αεροσκάφη και δυο καναντέρ.

Τεράστιο παραμένει το πρόβλημα των πυρκαγιών και στο Πανόραμα Λουτρακίου. Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις και οι φλόγες έχουν διασχίσει τον οικισμό, ο οποίος προηγουμένως είχε εκκενωθεί προληπτικώς. Κατά συνέπεια, επί του παρόντος είναι άγνωστη η έκταση της καταστροφής η οποία έχει συντελεστεί. Επιπλέον, η εγγύτητα του μετώπου προς την εθνική οδό αναγκάζει τις αρχές να επικεντρώνουν εκεί τις προσπάθειες αναχαίτισης της φωτιάς, διακόπτοντας κατά διαστήματα την κυκλοφορία. Από τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή, εκτός από τις επίγειες δυνάμεις επιχειρούν τέσσερα αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

πηγη

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours