Παναγιωτης Πετρου:`Είστε τόσα χρόνια στην εξουσία κ δε σας φταίνε κάποιοι άλλοι ούτε και ο Χατζηπετρης`

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η αλήθεια διαστρεβλωνεται από τον αντιδήμαρχο κ. Ρατη. Διότι κ ανιστόρητος αποδεικνύεται κ προσπαθεί να καλύψει τις ευθύνες της Δημ. Αρχής. Αφαλάτωση στους Αγίους υπήρχε πολύ πιο παλιά, όταν ακόμα ήταν Δήμαρχος στους Άγιους ο Γ. Σοφίας. Έπειτα επί δημαρχιας του Κ. Λογοθέτη πάλι είχε μπει αφαλατωση, γιατί κ τότε είχε δημιουργηθεί πρόβλημα με την υδροδότηση.

Το 2017 όταν ακόμα ήταν Αντιδήμαρχος ο Σ. Νικολάου κ εγώ πρόεδρος του ΔΣ, πάλι μπήκε αφαλατωση, παρόλο τις αντιρρήσεις που υπήρχαν κ τότε από κάποιους, κ είχε καλύψει τις ανάγκες τότε.

Καλό λοιπόν είναι να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους.

Όσο για τις αυξήσεις που δεν ψήφισαν κάποιοι, καλό είναι να απαντήσετε, σαν Δημ Αρχή στους Δημότες, γιατί ενώ πληρώνουν για τις αυξήσεις δεν έχουν νερό.

Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει κ να επικρίνει τα κακώς κείμενα. Εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Έχουμε καταθέσει προτάσεις για πολλά θέματα αλλά ποτέ δεν εισακουστηκαμε και μάλιστα υπήρχαν κ ανούσια ευφυολογηματα, από την πλευρά του Αντιδημαρχου κ. Ρατη, που στερούνταν σοβαρότητας Δεν είμαστε εδώ για να τραβάμε φώτο για τα αυτονόητα. Δεν έχουμε υποκαταστησει την πολιτική με την επικοινωνία.

Εμείς δεν λέγαμε ότι όλα θα είναι καλά με το νερό και δε θα έχουμε πρόβλημα. Εσείς τα λέγατε κ.κ της Δημ Αρχής.

Η ΔΕΥΑΛ-Α.Θ είναι Δημοτική Επιχείρηση κ το ΔΣ ορίζεται από αιρετούς κ δημότες που ψηφίζει το Δημ. Συμβούλιο. Η πλειοψηφία ανήκει στη Δημ. Αρχή, οπότε ουσιαστικά ασκεί κ τον έλεγχο των αποφάσεων.

Αυτά γιατί κάποιοι, από ότι με πληροφορούν, προσπαθούν να το παρουσιάσουν σαν κάτι τελείως διαφορετικό.

Κάποιοι ψευδολογουν πιο γρήγορα κ από τη σκιά τους…..

Είστε τόσα χρόνια στην εξουσία κ δε σας φταίνε κάποιοι άλλοι ούτε και ο Χατζηπετρης….

ΥΓ1 Το κείμενο το έγραψα μόνος μου κ δεν μου το έγραψαν.

ΥΓ2 Πάντα ειμασταν κοντά όταν χρειάστηκε κ βάλαμε πλάτη σε φωτιές, σε πλημμύρες κλπ.

Δεν κρυφτηκαμε.

ΥΓ3 Τα καλύτερα έρχονται

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours