Οι ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΔΙΨΟΥΝ:ακουστε τι ειπε η Μαρια Πρωτοπαππα στο Zougla.gr

Σοβαρότατο πρόβλημα λειψυδρίας αντιμετωπίζουν τους καλοκαιρινούς ιδίως μήνες οι διαμένοντες στους Αγίους Θεοδώρους, καθώς οι 8.500 μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής υπερτριπλασιάζονται κατά την θερινή περίοδο των διακοπών. Όπως καταγγέλλουν στη «Ζούγκλα» αρκετοί πολίτες μόνιμοι κάτοικοι, παρά το γεγονός ότι το σοβαρό αυτό πρόβλημα έχει τεθεί επανειλημμένως υπ’ όψιν της Δημοτικής Αρχής την τελευταία διετία, εκείνη όχι μόνο δεν φρόντισε για την επίλυσή του, αλλά αδρανεί χαρακτηριστικά κάνοντας τους να αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Παράλληλα πρωτοφανές και πρωτάκουστο είναι το γεγονός ότι οι οικιστές που κατοικούν μόνιμα στο άνω μέρος του Δημοτικού Διαμερίσματος των Αγίων Θεοδώρων, πριν αδειοδοτηθούν για την κατασκευή της κατοικίας τους υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι θα υδροδοτούνται αφού προηγουμένως πάρουν νερό οι κάτοικοι του παραλιακού μέρους του οικισμού. Κάτι που σημαίνει ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης στις κατοικίες τους, με την παροχή νερού στις βρύσες τους να είναι συνήθως ελάχιστη.

Μάλιστα ήδη έχουν γνωστοποιηθεί από κατοίκους, οι πρώτες ζημιές σε πλυντήρια ρούχων και πιάτων που έχουν προκύψει από τις αλλεπάλληλες διακοπές νερού στην περιοχή.

Χαρακτηριστική είναι και η ενυπόγραφη καταγγελία της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Πρωτόπαππα, επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Περαχώρας -Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων που ακολουθεί:

Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής άφησε χωρίς νερό τους Αγίους Θεοδώρους

«Η Δημοτική Αρχή του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, για μια ακόμα φορά απέδειξε ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα του τόπου.

Εδώ και δύο χρόνια ήξεραν για τα προβλήματα ύδρευσης των Αγίων Θεοδώρων λόγω της λειψυδρίας και αδράνησαν πλήρως.

Είχαν όλο το χρόνο να προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, αλλά αδιαφόρησαν.

Έβλεπαν ότι περάσαμε ένα άνυδρο χειμώνα και θα έπρεπε να λάβουν τα μέτρα τους, αλλά συνέχισαν να μοιράζουν υποσχέσεις ότι όλα θα πάνε καλά και ότι δε θα υπήρχε κανένα απολύτως θέμα.

Μάταια όμως. Στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παρουσιάστηκαν τα πρώτα προβλήματα, ξανά πάλι υποσχέσεις και μετά πάλι τα ίδια.

Το Σαββατοκύριακο, που πέρασε η έλλειψη νερού έκανε και πάλι την εμφάνισή της.

Επιτέλους πότε  θα σοβαρευτείτε κ. Δήμαρχε και θα δώσετε λύση στα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

Αφού δώσατε ζεστό νερό στην Περαχώρα, τώρα δεν μπορείτε να διασφαλίσετε την επάρκεια για τους Αγίους Θεοδώρους.

Μόνο αυξήσεις ξέρετε να κάνετε. Μόνο για επενδύσεις στον τουρισμό ξέρετε να λέτε και από υποδομές τίποτε.

Πότε θα καταλάβετε ότι αποτύχατε στην επίλυση των σοβαρών θεμάτων.

Μήπως τιμωρείτε τους Αγίους Θεοδώρους επειδή σας γύρισαν την πλάτη, στις προηγούμενες εκλογές;

Πέρα από αυξήσεις και κακοτεχνίες έργων δεν έχουν δει τίποτα.

Σας καλούμε να σκύψετε με σοβαρότητα στα προβλήματα και να δώσετε λύσεις.

Οι Αγιοθεοδωρίτες δεν είναι δημότες δεύτερης κατηγορίας…

Αξίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής και θα την έχουν.

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ- ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ»

Πέραν της ανωτέρω καταγγελίας, η «Ζούγκλα» επικοινώνησε με την κ. Πρωτόπαππα, προκειμένου να τοποθετηθεί αναλυτικότερα για το υφιστάμενο πρόβλημα: 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours