Greekz fresh:Κωνσταντίνος Αργυρός «Ελπίδα live version»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει τη νέα σαρωτική του επιτυχία «Ελπίδα» σε live version και συναρπάζει για ακόμα μία φορά.


 
Με την εξαιρετική κι αγαπημένη σε όλους φωνή του και το ιδιαίτερο πάθος του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει το «Ελπίδα» σε μια μοναδική live version που εντείνει ακόμα περισσότερο το συναίσθημα του τραγουδιού.
 
Με το «Ελπίδα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει το ασταμάτητο προσωπικό του σερί. Μεταξύ άλλων, το τραγούδι έγινε από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του κι επί 3 συνεχόμενους μήνες no1 του official IFPI airplay chart by MediaInspector, έχοντας τις περισσότερες μεταδόσεις από κάθε άλλο τραγούδι που παίζουν  τα ραδιόφωνα στην ελληνική επικράτεια.
 
Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το «Ελπίδα» βρέθηκε απευθείας στο no1 των digital charts και έχει γίνει πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις, μετρώντας περισσότερα από 10 εκατομμύρια streams. Παράλληλα, έγινε no1 στις γενικές και στις μουσικές τάσεις του YouTube σε λιγότερο από 48 ώρες και παρέμεινε στην πρώτη θέση για περισσότερες από 15 ημέρες, ενώ έχει ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια views.
 
Το «Ελπίδα», που θα περιλαμβάνεται στο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου «22», είναι σε μουσική και στίχους του Λεμονή Σκοπελίτη, ενώ την παραγωγή έκαναν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Μάριος Ψιμόπουλος.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours