Κε Δήμαρχε διαλυσατε και το Λουτράκι

Προεκλογικά έργα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου στο Λουτράκι.

Η πόλη , οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και οι τουρίστες, βιώνουν μία δραματική εμπειρία στην πόλη με έργα, που δεν προγραμματίστηκαν έγκαιρα ή ακόμα χειρότερα, επέλεξαν να τα κάνουν προεκλογικά μέσα στο καλοκαίρι.

Απίστευτο καθημερινό κομφούζιο, ταλαιπωρία και αγανάκτηση από όλους, για την αδιαφορία της δημοτικής μας αρχής και την έλλειψη σεβασμού, στους πολίτες και τους πολλαπλά ταλαιπωρημένους επιχειρηματίες.

Κυκλοφοριακό χάος, και εκνευρισμός.

Κάθε τουριστικός τόπος που σέβεται έστω και στο ελάχιστο το προϊόν του, τέτοια έργα τα προγραμματίζει και τα εκτελεί σε νεκρές τουριστικά περιόδους, προκειμένου να μην ταλαιπωρεί και τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες.!

Στο Λουτράκι αυτά είναι ψιλά γράμματα, από μία καθεστωτική δημοτική αρχή, που αυτάρεσκα αισθάνεται την πόλη, ιδιοκτησία της παρέας που την διοικεί.

Δυστυχώς αυτή η συμπεριφορά έχει καταστροφικές συνέπειες για όσους περιμένουν να ζήσουν από τον τουρισμό και χρόνια τώρα βλέπουν την απαξίωση του, την έλλειψη σχεδίου και κοινής λογικής.

Η πόλη αυτή αξίζει τα καλύτερα.

Η πόλη αυτή πρέπει να ξαναπάρει τον θρόνο της ως τουριστικός προορισμός και να δημιουργήσει αισιοδοξία σε όσους επενδύουν σε αυτή τις ζωές και τις οικονομίες τους.

Η Δύναμη Δημιουργίας είναι εδώ για να παλέψει με τους πολίτες για την πόλη τους!

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours