Παγιδευμένοι: O `παππους` Γερασιμος απαγάγει τον Άκη!

Ο παππούς τού Θοδωρή στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποδειχθεί η αθωότητα του εγγονού του καθώς δεν είναι διατεθειμένος να τον δει να σαπίζει στη φυλακή. Είναι μαζί με τους ανθρώπους του όταν εντοπίζει τον Άκη. Του λέει τρέμοντας ότι τον άφησε η αστυνομία με τον Γεράσιμο να του λέει να πάνε στο μαγαζί και να μιλήσουν. Ο Γεράσιμος τον απειλεί με τη ζωή του αν δεν του πει όλη την αλήθεια που κρύβει!

Εκείνη την ώρα μπαίνει ο Δημήτρης που τον έχει καλέσει ο ίδιος στον οποίο λέει ότι δεν κάνει κάτι παράνομο αλλά δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει από εκεί αν πρώτα δεν ομολογήσει. Εκείνος λέει ότι πάρχει μια αλήθεια και θέλει να τη μάθει και να τη μοιραστεί με τη γυναίκα του και την οικογένειά της. Ομως ο Δημήτρης τού επισημαίνει ότι ακόμα κι αν ομολογήσει δεν αλλάζει τίποτα. Θα βρει ο ίδιος την αλήθεια και διώχνει τον Ακη.

Στο μεταξύ, ο Αλέκος δρομολογεί κρυφά την απόλυση του Μάρκου. Ο Μάρκος το αντιλαμβάνεται και πλέον παίρνει κι αυτός αποφάσεις που θα του αλλάξουν τη ζωή και πάει με το μέρος της Άννας. Εκείνη μπαίνει στη διαδικασία και ρωτάει πώς θα τον παγιδεύσουν.  Τότε ο Μάρκος της λέει να ξεχάσει το πλαστό δίπλωμα γιατί απλά δεν μπορεί να το αποδείξει και της τονίζει ότι για άλλο ήθελε να μιλήσουν. Της λέει ότι αφορά εκείνη και την οικογένειά της και της αποκαλύπτει ότι 0 Αλέκος έστρεψε τον πατέρα της εναντίον του Θοδωρή. Επιπλεόν της λέει ότι 0 Ακης τους ομολόγησε ότι ο Κοσμάς σκοτώθηκε από τον ίδιο και όχι από τον Θοδωρή. Αυτό όμως 0 Άκης το έκανε κατ’ εντολή του Αγγέλου. Φυσικά η Άννα σοκάρεται από αυτά που ακούει.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours