Καλαμάτα: Η ανάπλαση της παραλίας γίνεται με μάρμαρα από τάφους!

Μια πραγματικά μακάβρια και απίστευτη καταγγελία έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, Βασίλης Κανάκης, ο οποίος λέει ότι τα μάρμαρα που χρησιμοποιούνται για την ανάπλαση της παραλίας της πόλης είναι από τάφους!

Ο Βασίλης Κανάκης σε ανάρτησή κατηγόρησε ευθέως τη δημοτική αρχή Καλαμάτας (δήμαρχος της πόλης είναι ο Θανάσης Βασιλόπουλος, τον οποίο δεν κατονόμασε στο ποστ) για ανοχή διότι όπως θεωρεί ο δημοτικός σύμβουλος η ανάπλαση στη παραλία γίνεται με μάρμαρα από τάφους χωρίς ο δήμος να έχει κάνει κάποια παρέμβαση.

Μάλιστα έβγαλε στο φως ως τεκμήρια και φωτογραφίες από τα μάρμαρα που χρησιμοποιούνται για την ανάπλαση.

Εκεί το θέμα γίνεται πιο μακάβριο, καθώς πάνω στα μάρμαρα υπήρχαν ακόμα και ονόματα νεκρών.

Αναλυτικά ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, Βασίλης Κανάκης ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Facebook:

«Η ανάπλαση της Ναυαρίνου έχει έως σήμερα διαρκέσει πάνω από 540 ημέρες. Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, αδικαιολόγητη απουσία των συνεργείων και αδικαιολόγητα αναποτελαστική διαχείριση της δημοτικής αρχής.

Οι παρακάτω φωτογραφίες από την ανάπλαση δείχνουν ότι σαν υλικά χρησιμοποιούνται μάρμαρα από τάφο.

Η σύμβαση επιτρέπεται κάτι τέτοιο;

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται μεταχειρισμένα υλικά (εάν πρόκειται για μεταχειρισμένα βέβαια κάτι που οφείλει να διευκρινίσει ο υπεύθυνος του έργου).

Υπάρχει επιβλέποντας από τον Δήμο;

Πιστοποιείται η ποιότητα του έργου;

Απίστευτα πράγματα με την ανοχή της δημοτικής αρχής».

Σταματάει το προσωρινά το έργο με απόφαση του δημάρχου

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το tharrosnews μετά τον σάλο που ξέσπασε από δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις πλάκες στην οδό Ναυαρίνου, σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, η εργολαβία θα σταματήσει προσωρινά, θα γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος στο ήδη κατασκευασμένο πλακόστρωτο και εν συνεχεία θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Πηγή φωτογραφιών: Βασίλης Κανάκης

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours