Σάρωσαν οι Ακαδημίες της Χρυσουπολης!

Σε τουρνουά ποδοσφαίρου στο Σοφικό Κορινθίας στις εγκαταστάσεις του «The Ranch», που διοργάνωσε η ΕΠΣΑ, συμμετείχαν τα παιδιά της ακαδημίας μας, το τριήμερο 3-4-5 Ιουνίου 2023.

Τα τμήματα μας κατέβηκαν στο τουρνουά με επικεφαλής Προπονητή τον Θεοδωρακόπουλο Ηλία και τους προπονητές Τεντολούρη Γιάννη, Κακαζάνη Τάσο και Κουμπούρο Παναγιώτη.

Και οι δύο ομάδες της κατηγορίας Κ10 της ακαδημίας μας έφτασαν στον τελικό αήττητες από τους ομίλους τους και με όμορφο ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του τουρνουά κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές.Τέλος η Κ8 με 6 αθλητές κατέκτησε την 1η θέση της κατηγορίας.Η ομάδα της Κ8 είχε το δυσκολότερο έργο και λόγο ηλικίας αλλά και των απαιτήσεων του τουρνουά αφού είχε μέσα στο 3ήμερο να πάρει μέρος σε περισσότερους αγώνες. Παρόλα αυτά οι μικροί έδειξαν πόσο μεγάλοι είναι στην ψυχή που διαθέτουν και ακόμη και στα δύσκολα κατάφεραν να χαρούν ως πρωταθλητές.Η ακαδημία του Α.Ο. Χρυσούπολη από την πλευρά του θέλει να ευχαριστήσει τον Περικλή, τον Λάμπρο, την Κατερίνα, την Μαριλένα, τον Κώστα και την Μαρία που μας βοήθησαν ως συνοδοί και ήταν δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα μιας αποστολής μικρών αθλητών. Σας ευχαριστούμε και με εσάς δίπλα μας μπορούμε να πάμε οπουδήποτε.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τους προπονητές, τους συνοδούς αλλά και τους γονείς που βρέθηκαν κοντά τους.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours