Γη της Ελιάς: Νεκρή η Μυρτάλη – Καθήλωσαν οι τελευταίες στιγμές της

Πιστό στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό ήρθε το σίριαλ «Γη της Ελιάς«, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του MEGA. Σε αυτό όμως έμελλε να λάβει χώρα και ο θάνατος μιας κεντρικής ηρωίδας που από την πρώτη στιγμή ήταν στην πρώτη γραμμή στις ταραχώδεις ιστορίες της Μάνης.

Ο λόγος για την Μυρτάλη, την οποία δεν μπόρεσε ο Αλέξης να διανοηθεί πως δεν θα έχει κοντά του. Έτσι, αρχικά, ο ταραγμένος ήρωας της σειράς «Γη της Ελιάς» δεν δίστασε να έρθει σε ερωτική επαφή με την εκλεκτή της καρδιάς του δίχως την θέληση εκείνην. Μάλιστα, η Μυρτάλη ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της.

Όσο η ηρωίδα κοιμόταν στη συνέχεια, όμως, ο Αλέξης πήρε κρυφά την κινητή της συσκευή. Εκεί άκουσε και το μήνυμα που πρόδιδε την επιθυμία της Μυρτάλης για φυγή. Κάτι που δεν τόλμησε καν να σκεφθεί πόσω δε μάλλον να δεχθεί.

Για αυτό και αποχαιρετώντας την Μυρτάλη, γνώριζε πως εκείνη θα μάζευε τα πράγματα της για να φύγει και της είχε στήσει καρτέρι.

«Δεν γουστάρω πια! Με αηδιάζεις, με αηδιάζεις! Χώνεψε το. Μια χαρά μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα. Δεν θέλω ούτε να σε ξαναδώ ούτε να σε ξανακούσω» φώναξε η Μυρτάλη αλλά, προσπαθώντας να φύγει, ο Αλέξης την πρόλαβε και κλείδωσε την εξώπορτα.

Γη της Ελιάς

«Είσαι δικιά μου και θα μείνεις μόνο δικιά μου» ήταν τα τελευταία λόγια που ακούστηκαν από τον νεαρό δολοφόνο σφίγγοντας με τα χέρια τον λαιμό της Μυρτάλης στη «Γη της Ελιάς»…

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours