19/03/2024

11 χρόνια μήνας του μέλιτος!

0

Το παγκόσμιο ρεκόρ του μεγαλύτερου μήνα του μέλιτος στον κόσμο διατηρούν οι Αμερικανοί bloggers Anne και Mike Howard, οι οποίοι θεωρούνται κορυφαίοι στο είδος τους ως influencers στον τουρισμό ζευγαριών, με ποιοτικά ενδιαφέροντα για αυθεντικές εμπειρίες, παραδόσεις και αειφορία.

Ο ατέλειωτος μήνας του μέλιτος, ξεκίνησε για το ζευγάρι το 2012, με ταξίδια σε πάνω από 70 χώρες των 7 ηπείρων, ενώ το blog τους, honeytrek.com, έχει μεγάλη απήχηση στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Συνολικά οι φίλοι του ζευγαριού στα social media αγγίζουν τους 375.135 και οι επισκέπτες στο blog τους ξεπερνούν τους 600.000, με πάνω από 1,2 εκατ. προβολές των σελίδων τους σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα άρθρα, οι αναρτήσεις και οι ιστορίες τους, αναδημοσιεύονται συχνά από κορυφαία διεθνή μέσα του κόσμου, όπως τα National Geographic, Travel & Leisure, NBC, CBS, Lonely Planet, Forbes και άλλα.

Το 2022, σηματοδότησε το 10ο έτος του ιδιαίτερου μήνα του μέλιτος για το ζευγάρι και τον 5ο χρόνο που είχαν μαζί τους το διάσημο πλέον vintage RV τους, που ακούει στο όνομα «Buddy the Camper».

Για να γιορτάσουν τη δεκαετή τους επέτειο, οι bloggers θεώρησαν ότι οι τοπικές κοινότητες και τα παρθένα περιβάλλοντα χρειάζονται προσοχή, αλλά και μία μεγάλη γιορτή. ‘Έτσι, αποφάσισαν να αναζητήσουν τους πιο ρομαντικούς και βιώσιμους προορισμούς του κόσμου. Αυτό τους έφερε στη Γαλλική Πολυνησία, την Κόστα Ρίκα, το Μπουτάν, τη Σλοβενία και άλλες ενδιαφέρουσες περιοχές.

Στο blog τους τονίζουν ότι, με κάθε μέρος με το οποίο συνεργάζονται, προσφέρουν εθελοντικά όποτε είναι δυνατόν και επιστρέφουν το 5% των κερδών τους στις κοινότητες και τα περιβάλλοντα που κάνουν το καθένα τόσο ξεχωριστό.

Μόλις ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους, δημιούργησαν ένα βίντεο 7 λεπτών, το οποίο συμπυκνώνει όλη την αξία της δεκαετούς τους περιήγησης. Για να το καταφέρουν αυτό, χρειάστηκε ένας μήνας επεξεργασίας χιλιάδων βίντεο, από τα οποία προέκυψαν τα 300 καλύτερα κλιπ που αφηγούνται την ιστορία τους. Ξεκινώντας από το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, έφτασαν στην άγρια φύση της ζούγκλας του Αμαζονίου κι έπειτα ταξίδεψαν από τη Νότια Αμερική, σε Αφρική, Ασία, Ωκεανία, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Κεντρική Αμερική, Καραϊβική, Ανταρκτική και Βόρεια Αμερική. ‘

Μετά από 11 χρόνια, ο μοναδικός αυτός μήνας του μέλιτος αναμένεται εκτός απροόπτου να συνεχιστεί στο νησί της Καρπάθου, καθώς το δημοφιλές ζευγάρι φαίνεται ότι προγραμματίζει τις επόμενες ημέρες το ταξίδι του στον ελληνικό προορισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *