Ξυλοδαρμός πατέρα 5 παιδιών που ζήτησε τα δεδουλευμένα του!

Η καταγγελία για ξυλοδαρμό και ρατσιστική βία σε βάρος εργάτη στα Φάρσαλα που είναι πατέρας πέντε παιδιών, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή, όπως αναφέρει το newsit.gr

Οι έρευνες στα Φάρσαλα βρίσκονται σε εξέλιξη με τις καταγγελίες για τον ξυλοδαρμό του εργάτη να προβληματίζουν. Ο ίδιος βρέθηκε αιμόφυρτος στη μέση δρόμου και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε άγρια από τον γαμπρό του αφεντικού του, όταν πήγε να ζητήσει δεδουλευμένα του. Είναι πατέρας πέντε παιδιών και συντηρεί όλη την οικογένεια που βρίσκεται στο Πακιστάν. Η καθυστέρηση στην πληρωμή τον έκανε όπως τονίζει να επισκεφθεί το αφεντικό του για να ρωτήσει τι έχει συμβεί. Όμως αντί για κουβέντα και διάλογο, ήρθε αντιμέτωπος με τις άγριες διαθέσεις του άντρα που κατονομάζει ως δράστη της σε βάρος του επίθεσης.

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προβαίνει η ΚΕΕΡΦΑ παρουσιάζοντας εικόνες από την επίθεση σε βάρος εργάτη μετανάστη στα Φάρσαλα, ο οποίος ζήτησε τα δεδουλευμένα του, για να τα στείλει στην οικογένειά του. Ως δράστης καταγγέλλεται ένας άνδρας, γαμπρός του εργοδότη του. Κατηγορείται ότι τραυμάτισε βαριά στο χέρι και άφησε αναίσθητο και αιμόφυρτο τον μετανάστη, χτυπώντας τον με ένα ξύλο.

Στην ανακοίνωση διαβάζουμε μεταξύ άλλων: «Ρατσιστική βία εργοδότη κτηνοτρόφου στη Κρήνη Φαρσάλων σε βάρος μετανάστη εργάτη από το Πακιστάν. Ο γελαδοτρόφος, γαμπρός του εργοδότη προχώρησε σε βάρβαρη επίθεση με χτυπήματα στο κεφάλι σε βάρος του μετανάστη εργάτη Ιρφάν Μοχάμεντ, 37 ετών.

Συγκεκριμένα, ο Ιρφάν αποφάσισε να πάει από το χωριό Κρήνη όπου βρίσκεται ο τόπος εργασίας του στα Φάρσαλα για να στείλει λεφτά στην οικογένεια του, μετά από καθυστερημένη πληρωμή του αφεντικού του. Του χρωστάει και άλλα δεδουλευμένα. Είναι πατέρας πέντε παιδιών ενώ συντηρεί και τους γονείς του.

Ο … τον πήρε στο κατόπι με το αυτοκίνητο του αφού έφυγε από τη δουλειά και έξω από την Κρήνη, στο χώρο όπου υπάρχει μια ζυγαριά, άρχισε να τον χτυπά με ένα ξύλο στο κεφάλι και το σώμα. Τον τραυμάτισε βαριά στο χέρι ενώ τον άφησε αναίσθητο και αιμόφυρτο και τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

Η εργοδοτική βία πάει χέρι – χέρι με το ρατσισμό καθώς η κυβέρνηση έχει αφήσει έρμαιο των ορέξεων του κάθε αφεντικού τους μετανάστες εργάτες που δεν έχουν χαρτιά. Η προτεραιότητα της, παρά τις ανάγκες σε εργασία για χιλιάδες στο χώρο της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, είναι τα κέρδη των αφεντικών και όχι η διασφάλιση των εργατικών δικαιωμάτων, τα οποία έχει βάλει στο στόχαστρο τόσο των ντόπιων όσων και των μεταναστών».

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours