Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «εισβάλει» στη Γη της Ελιάς

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εισβάλει απόψε στη Γη της Ελιάς. Ο Ντάνος υποδύεται τον Ορέστη Αντωνιάδη, ένα γυμναστή από το Περιστέρι, ο οποίος φτάνει στη Μάνη για διακοπές. Ωστόσο, η μοίρα για εκείνον έχει άλλα σχέδια, καθώς στη συνέχεια θα αποφασίσει να παρατείνει τη διαμονή του, με την παρουσία του όμως να ταράζει τα νερά της τοπικής κοινωνίας.

«Σήμερα ξεκινάμε με το καλό στη Γη της Ελιάς. Ο Ορέστης φτάνει στη Μάνη και αρχίζει σιγά σιγά να εγκλιματίζεται. Κάνει διακοπές στη Μάνη, αλλά στη συνέχεια θα αλλάξει το σκεπτικό του», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής εάν ο ρόλος του θα γνωρίσει τον έρωτα στη Μάνη, ενώ δήλωσε πως ανυπομονεί να μάθει περισσότερα για την εξέλιξη της πλοκής, καθώς ο ήρωας που υποδύεται αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα της σειράς και να πυροδοτήσει εξελίξεις.

«Έχω περιέργεια και ενδιαφέρον να δω πως βγήκε. Αισθάνθηκα πολύ άνετα με τη Γη της Ελιάς, γιατί με πολλά πρόσωπα συνεργαστήκαμε στο Τατουάζ. Έχει πολλές ωραίες προσθήκες και πίσω από τις κάμερες, αλλά και το cast είναι πολύ ωραίο στη συνεργασία μας και με αγκάλιασαν. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι μαζί τους», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours