Γιατί όλοι βλέπουν Alpha;

Σε ένα τηλεοπτικό περιβάλλον με προϊόντα διαφορετικού ύφους και είδους, με επιλογές πολλές, διαφορετικές, με άλλες δυναμικές και κατευθύνσεις, η θέση του Alpha στο τηλεκοντρόλ αποτελεί θέση σταθερή κι αγαπημένη είτε είναι πρωί, είτε μεσημέρι, είτε απόγευμα, είτε βράδυ. Αυτή που όλα τα μέλη μιας οικογένειας επιλέγουν ανεξαρτήτου ηλικίας, ώρας και ημέρας. Γιατί ο Alpha βρίσκεται στο πλευρό των τηλεθεατών, κάθε ώρα της ημέρας, με σεβασμό κι υπευθυνότητα. Αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και προσφέρει ένα πρόγραμμα με πολλές και διαφορετικές επιλογές, για όλη την οικογένεια.

Διαχρονικά επιτυχημένες εκπομπές, παρουσιαστές που εμπιστευόμαστε και ακολουθούμε, αποτελούν δυνατό στοιχείο στο DNA του Alpha. Οι Alpha people και οι ομάδες τους έχουν το πρώτο λόγο στην ψυχαγωγία και στο infotainment: η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου, η Τατιάννα Στεφανίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος τις καθημερινές αλλά και ο Νίκος Μάνεσης, η Ναταλία Γερμανού, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Νίκος Κοκλώνης τα Σαββατοκύριακα, ο καθένας από το «πόστο» του και την ιδιότητά του ενημερώνει, ψυχαγωγεί, κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές, δημιουργώντας κι ενισχύοντας τη σχέση του Alpha με το κοινό, μια σχέση ουσίας, οικειότητας και φιλικής διάθεσης. Όμως το πρόγραμμα του Alpha έχει Εθνική Ελλάδος και ματς για γερά νεύρα, αλλά και αγαπημένες ξένες ταινίες για όλες τις ηλικίες.

PAPAPA

Μυθοπλασία που καθηλώνει
Το διακριτικό αποτύπωμά της μυθοπλασίας του Alpha καταγράφεται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς: ιστορίες που «αναπνέουν», μας αφορούν, είναι βγαλμένες μέσα από τη ζωή, με τις οποίες ο τηλεθεατής μπορεί να ταυτιστεί. Ιστορίες που αγγίζουν με ευαισθησία κοινωνικά θέματα, με τρόπο αληθινό και όχι στυλιζαρισμένο. Ήρωες της διπλανής πόρτας που μας νιώθουν και τους νιώθουμε. Ποικιλία στις θεματικές, αφού η κάθε σειρά έχει τη δική της ταυτότητα, ανοίγοντας τη βεντάλια των επιλογών και καλύπτοντας κάθε ενδιαφέρον και γούστο. Γέλιο και δράμα. Ρεαλισμός και ποίηση. Αγάπη, έρωτας, μυστικά, ανατροπές αλλά και η λοξή ματιά και η χιουμοριστική πλευρά της ζωής μας. Αισθητική υψηλού επιπέδου, κορυφαίες ερμηνείες, ειδικό σάουντρακ για την κάθε σειρά με τραγούδια που αγαπιούνται και γίνονται επιτυχίες. Η μυθοπλασία του Alpha αποτελεί το δυνατό χαρτί του. Αυτό το αποδεικνύουν τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που τον τοποθετούν καθημερινά στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης, αλλά και οι συζητήσεις που δημιουργούνται, η εμπλοκή του κοινού (το «engagement») με καταστάσεις, εξελίξεις και διλήμματα που αντιμετωπίζουν οι ήρωες.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ_Ποτε_ντορτια_ποτε_εξαρες-2025x2837

Έρχονται τη νέα σεζόν
Αγαπημένα σύγχρονα ελληνικά μυθιστορήματα μεταφέρονται στην οθόνη: Η δυνατή μυθοπλασία συνεχίζεται και τη νέα σεζόν με παραγωγές που ανεβάζουν ακόμη ψηλότερα τον πήχη, οι οποίες βασίζονται σε σύγχρονα δημοφιλή ελληνικά μυθιστορήματα: Το «Μυστικό της Ιουλίας» του Γιώργου Σ. Πολίτη και το «Μαύρο νυφικό» της Ειρήνης Μαλάμου. Ξεχωριστή θέση στον προγραμματισμό κατέχει μια σειρά η οποία αναφέρεται στη ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου, της σπουδαίας γυναικείας μορφής του λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού -πρόσφατα είδαμε στο θέατρο την παράσταση «Σωτηρία με λένε», με την Κάτια Γκουλιώνη στον ομώνυμο ρόλο- βασισμένη στο βιβλίο της Σοφίας Αδαμίδου, «Πότε ντόρτια πότε εξάρες».

Καινοτομία στην ενημέρωση
Ο Alpha καινοτομεί και στην ενημέρωση εισάγοντας 2 δημοσιογράφους στην παρουσίαση του μεσημεριανού Δελτίου (Μαρία Νικόλτσιου – Έφη Μπαρμπάτση Δευτέρα έως Παρασκευή, Παναγιώτης Σουρέλης – Χρύσανθος Κοσελόγλου Σαββατοκύριακο) και για πρώτη φορά δημοσιογραφικό πάνελ ζωντανά στο studio. Στο κεντρικό Δελτίο ειδήσεων, μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ, ειδικοί αναλυτές απαντούν στα καθημερινά ερωτήματα του τηλεθεατή για να κατανοήσει καλύτερα την «επόμενη μέρα». 

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours