Το ρολόι της ΔΕΗ σε σπίτι έκρυβε εκπλήξεις – Δείτε τι βρήκαν…

Οι αστυνομικοί άνοιξαν το ρολόι της ΔΕΗ και «ξεσκέπασαν» την άγνωστη αλήθεια. Ο 29χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού στη Θεσσαλονίκη παίρνει το δρόμο για τον εισαγγελέα…

Πίστευε πως είχε βρει την τέλεια κρυψώνα για να αποθηκεύει ναρκωτικά, αλλά το μυστικό του αποκαλύφθηκε, μετά από έλεγχο αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη. Οι τελευταίοι αξιοποίησαν τις πληροφορίες που έφτασαν στην κατοχή τους και σε έρευνα που έκαναν, βρήκαν ποσότητα κάνναβης, που έκρυβε στο συγκεκριμένο σημείο ο ιδιοκτήτης. Μετά τον έλεγχο, ο 29χρονος οδηγήθηκε με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα και πλέον το λόγο παίρνει ο εισαγγελέας.

Στο ρολόι της ΔΕΗ, πέραν του εσωτερικού του σπιτιού του στα Κουφάλια στη Θεσσαλονίκη, έκρυβε 29χρονος Έλληνας ποσότητα κάνναβης, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες που διενήργησαν.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Από την έρευνα που έγινε στην οικία του 29χρονου στην περιοχή των Κουφαλίων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο κουτί του μετρητή της ΔΕΗ, δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 38,30 γραμμαρίων.

Σε άλλη νομότυπη έρευνα που ακολούθησε εντός της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν13 μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 1.780,80 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Στο μεταξύ, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και εννέα μηνών για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *