Εγινε… χειρουργείο για να σταματήσουν την ΑΕΚ!

Λένε πως κάποιες φορές, πρέπει να καταλαβαίνεις τα μηνύματα. Να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις. Να βλέπεις το κακό που έρχεται και να δεις πως θα το αντιμετωπίσεις. Η ΑΕΚ δεν είδε καλά τη δουλειά που εξελίσσονταν ενόψει της αναμέτρησης στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Και πήγε ως πρόβατο επί σφαγή, χάνοντας τη γη κάτω από τα πόδια της.

Αλλά, όπως έλεγε και ένας κλασικός σοφός του ποδοσφαίρου μας, να φτιάξετε ομάδα για να νικάτε και τους διαιτητές. Στην ΑΕΚ έφτιαξαν ομάδα, αλλά δεν ήξεραν πώς να σταθούν απέναντι στα «εργαλεία».Την ώρα που η ΑΕΚ καλούνταν να… απολογηθεί για όσα συνέβησαν στο Περιστέρι, εκεί δηλαδή που πήγαν να τη βάλουν να παίξει σε συνθήκες τριτοκοσμικές και την ψέγουν επειδή ζήτησε το αυτονόητο, τώρα της πήραν και το βόδι. Οσο η ΑΕΚ χάνονταν με την απόφαση έκτρωμα, γίνονταν δουλίτσα. Εστω και με καθυστέρηση, ο ΠΑΟΚ ανακάλυψε πως το γκολ της ισοφάρισης στην Τρίπολη ήταν οφσάιντ και άρχισε η… λατέρνα.Συγγνώμη από την ΚΕΔ, συγγνώμη από τη NOVA, συγγνώμη από την κυβέρνηση, συγγνώμη από τον κόσμο όλοι. Με μια συγγνώμη δεν γίνονται και θαύματα όμως. Τα θαύματα τα είδαμε χθες από τον τρυφερό Νορβηγό, Εσκας. Καλός, δυνατός, περιποιημένος. Ο άνθρωπος έκανε τη νύχτα μέρα, το άσπρο μαύρο. Και ξαφνικά, ένα ματς που η ΑΕΚ θα έπρεπε να το πάρει ή τουλάχιστον να μη το χάσει εύκολα, βρέθηκε να χάνει και να μην έχει καθαρό μυαλό για να γυρίσει.

Τις προηγούμενες ημέρες έβλεπα την στοχοποίηση του Αραούχο, αλλά δεν είχα μπει στο νόημα. Δεν μπορούσα να πιστέψω, πως μια τόσο ξεκάθαρη φάση θα μπορούσε να αλλάξει μαγικά με έναν απίθανο νορβηγικό τρόπο. Κάνει τάκλιν ο Αραούχο, δεν έχει την παραμικρή επαφή με τον Ολιβέιρα, που σαν άλλος Ραλφ Μάτσιο προσγειώνεται στο πόδι του Αργεντινού. Απίθανο, ο πόντος στον Πορτογάλο ξεκάθαρα και έχουμε νικητή. Ο Αραούχο ξαφνικά είδε να κιτρινίζεται, ο πάγκος του ΠΑΟΚ βόλταρε στον αγωνιστικό χώρο και τα καλύτερα έρχονταν.Αμέσως μετά, ο Ινγκασον είδε τα χρόνια να περνούν. Είδε τον Λιβάι να πετάει την μπάλα μπροστά και να τον αφήνει δύο μέτρα πίσω και ο Ισλανδός έκανε μια ωραία κίνηση πλονζόν για να γκρεμίσει τον αντίπαλο του. Ο ορισμός του φάουλ και της κάρτας κυρία μου. Εκτός και εάν προέρχεστε από τη Νορβηγία, όπου εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η μέρα είναι πιο μικρή, ο καιρός πιο παγωμένος, το φάουλ γίνεται γαργάρα.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours