Το μοντέλο του Only Fans που φαίνεται έχει κλέψει την καρδιά του Χάμες

Η 25χρονη Αμερικανίδα Μπέλα Θορν πιθανότατα σχετίζεται με τον Κολομβιανό άσσο του Ολυμπιακού σύμφωνα με την El Mundo Deportivo

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, συμπαρασύροντας με την καλές του εμφανίσεις όλη την ομάδα σε έναν δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα σαφώς ανώτερο του πρώτου. 

Κατά πως φαίνεται ωστόσο, ο νεαρός Κολομβιανός «σκοράρει» εξίσου αποτελεσματικά και εκτός των 4 γραμμών του γηπέδου, με φήμες εξ’ Ισπανίας προερχόμενες να τον θέλουν να έχει σε «στενό μαρκάρισμα» 25χρονη ηθοποιό και μοντέλο του Only Fans. 

Για όσους δε γνωρίζουν, αυτή είναι μια διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα στην οποία όποιος και όποια θέλει, μοιράζεται ό, τι περιεχόμενο επιθυμεί, αποκλειστικά και μόνο σε fans/συνδρομητές τους. Έτσι και η δεσποινίδα Mπέλα Θορν, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως ηθοποιός, τραγουδίστρια και συγγραφέας. Τελευταία ωστόσο έχει καταπιαστεί με το Only fans, κερδίζοντας τεράστια ποσά σύμφωνα με σχετικές αναφορές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. 

Πρόσφατα σύμφωνα με το ισπανικό μέσο, ο Χάμες άρχισε να ακολουθεί την Μπέλα. Αυτό από μόνο του σίγουρα δεν σημαίνει κάτι, όμως όπως πολλές φορές έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Το φλερτ έχει -λένε- γίνει σχετικά έντονο, και δεν θα εκπλαγούμε αν τους δούμε σύντομα στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση. 

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours