Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ: Ο viral νάνος του TikTok

Ένας 19χρονος Ρώσος με ύψος μόλις 99 εκατοστά και βάρος 16 κιλά έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του, τα βλέμματα των φαν του TikTok, απολαμβάνοντας τη μαγεία του να είσαι viral. Ο νεαρός σταρ των κοινωνικών δικτύων έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των θαυμαστών του, δημοσιεύοντας κυρίως φάρσες και βίντεο που αφορούν στο MMA (Mixed Martial Arts – Μεικτές πολεμικές τέχνες). Το πρόσωπό του δε, καταφέρνει να πρωταγωνιστεί σε πλήθος memes, σκορπίζοντας ένα πλατύ χαμόγελο σε όσους «σερφάρουν» στο διαδίκτυο.

Ο Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ, τον οποίο οι φίλοι του φωνάζουν Χάζμπι, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νταγκεστάν της Ρωσίας. Δεν έμαθε αγγλικά και μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας του COVID-19. Άρχισε να δημοσιεύει περιεχόμενο στο Instagram και το TikTok και έτσι κατάφερε να κερδίσει σταδιακά τη δημοτικότητα και την αγάπη του κοινού των social media. Ο νεαρός σταρ έγινε viral στο TikTok στις αρχές του 2021 χάρη στα ξεκαρδιστικά βίντεο του ίδιου και του «αντιπάλου» του Αμπντού Ρόζικ, στα οποία… τσακώνονταν και προκαλούσαν ο ένας τον άλλο σε καυγά.

Mini Khabib Press Conference Went Crazy 🤯 - Hasbulla Vs Abdu Rozik

Μεταξύ άλλων, ανάμεσα στους δύο νέους, που πάσχουν από την ίδια γενετική διαταραχή (Growth Hormone Deficiency ή αλλιώς νανισμός), θα πραγματοποιούνταν και ένας αγώνας MMA, ο οποίος ήταν να οργανωθεί από τον Τσετσένο μαχητή MMA, Ashab Tamaev. Αυτό οδήγησε πολλούς θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να αναρωτηθούν το πότε ακριβώς θα γίνει ο συγκεκριμένος αγώνας, με την ημερομηνία να βρίσκεται ακόμα στον «αέρα».

Hasbulla & Abdu Rozik altercation at UFC 267

Με περισσότερους από 6 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και περισσότερες από 4,8 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok ο νεαρός έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό μεγάλων πρωταθλητών του MMA αποτελώντας και κεντρική φιγούρα του πρωταθλήματος. Η εμφάνιση δε του 19χρονου Ρώσου, που παραπέμπει σε αυτήν ενός μικρού παιδιού, οφείλεται στο γεγονός, πως έχει γεννηθεί με ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης (GHD), πάθηση που είναι γνωστή και ως νανισμός.

Ο Χασμπούλα με τα μεγάλα όνειρα, αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sundae Conversation», ότι μεγαλύτερός του στόχος είναι να γίνει υπουργός Εσωτερικών στο Νταγκεστάν.

Στην ίδια συνέντευξη είχε εκφράσει και τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τη γάτα του, ενώ είχε προκαλέσει ποίκιλα σχόλια, όταν μίλησε για την… περιφρόνηση που διατηρεί απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας χαρακτηρίστηκα: «Είμαι πιο διάσημος από αυτόν».

HASBULLA'S FIRST INTERVIEW: Sundae Conversation with Caleb Pressley


Ο «Μίνι Χαμπίμπ» και η φιλία με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ

Εκείνο όμως που έκανε το όνομά του, να φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, είναι η σχέση που έχει δημιουργήσει με τον αστέρα του MMA, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ (Khabib Nurmagomedov), που του χάρισε και το προσωνύμιο «Μίνι Χαμπίμπ».

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο, στο οποίο ο Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ αντέγραψε τη ζύγιση του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ στο UFC 229. Μάλιστα οι δύο άνδρες κατάγονται από το Νταγκεστάν, γεγονός που έκανε δυνατότερο τον δεσμό τους, ενώ μετά το βίντεο της εμβληματικής ζύγισης, ανεβάζουν πολύ συχνά κοινό περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα.

Αν κάτι τον ενοχλεί, είναι να του φέρονται σαν παιδί ή να τον κοροιδεύουν. Μάλιστα, σε βίντεο εμφανίστηκε ένας θαυμαστής του, να του τσιμπάει τα μάγουλα και εκείνος θυμωμένος προσπάθησε να τον απωθήσει, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του, αλλά και την ανάγκη του να τον αντιμετωπίζουν, ως ίσο προς ίσους.

Hasbulla scolds a kid for pinching his cheek #shorts #viral #best


Η σχέση με τη θρησκεία
Ο Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ είναι πιστός μουσουλμάνος και συχνά μοιράζεται την αγάπη του για το Ισλάμ, κάτι που έχει προσελκύσει στο «φαν κλαμπ» του, πλήθος μουσουλμάνων. Μάλιστα ο 19χρονος, αποδεικνύει την αφοσίωσή του, σπουδάζοντας μάλιστα και θεολογία.

Το χρυσό πενταετές συμβόλαιο με το UFC
Η 19χρονη viral φιγούρα του διαδικτύου υπέγραψε πριν από κάποιους μήνες ένα πενταετές χρυσό συμβόλαιο με το UFC (Ultimate Fighting Championship). Την είδηση έκανε γνωστή o δημοσιογράφος που ειδικεύεται στο ΜΜΑ, Igor Lazorin.

Οι πληροφορίες θέλουν τον 19χρονο που έχει γίνει η ανεπίσημη μασκότ του MMA, να αναλαμβάνει ουσιαστικό ρόλο στην προώθηση του UFC. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του, αλλά αναφέρεται ότι ο διαβόητος τυπάκος με την υψίσυχνη φωνή, κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει την παρουσία στο Instagram και το TikTok, κάνοντας διάφορες συνεργασίες με τους αστέρες του πρωταθλήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *