Ο Παύλος Καρποδίνης στο Γυάλινο Up Stage

Ο Παύλος Καρποδίνης, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης με σταθερά και σημαντικά βήματα στο χώρο της μουσικής, επιστρέφει για μια μοναδική μουσική παράσταση στο Γυάλινο Up Stage, τo Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 10μμ.

Μια παράσταση που φωτίζει μία διαδρομή με αγαπημένα τραγούδια-συνοδοιπόρους, διαλεγμένα τόσο από την ελληνική δισκογραφία όσο και προσωπικά του.

Στη σκηνή θα τραγουδήσουν μαζί του η Julie Massino με τη μοναδική φωνή της και η εξαιρετική Άννα Παπαδοπούλου.

Ο νέος κύκλος τραγουδιών του Παύλου Καρποδίνη είναι σε στίχους της Μαίρης Λαμπαδίτη ενώ τη μουσική παρέα πλαισιώνουν: Ακης Μουχλιανίτης στο πιάνο, ο Χρήστος Αλεξόπουλος στα τύμπανα , Αλέξανδρος Πάντσος στο μπάσο και Βασίλης Παπαδόπουλος στο μπουζούκι.

Ο Παύλος Καρποδίνης ξεκίνησε τις μουσικές του αναζητήσεις στα εφηβικά του χρόνια συμμετέχοντας σε μπάντες, ώσπου το 2002 δημιούργησε μαζί με τον Νίκο Διαμαντόπουλο το μουσικό σχήμα «Ομορον». Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με δικά τους τραγούδια, στίχους και μουσική είχε τον τίτλο «Πρώτη Μετάδοση». Σε αυτόν τον δίσκο συμμετείχαν η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μαριάνα Ευστρατίου. Παράλληλα με τις ζωντανές εμφανίσεις του, το 2013 κυκλοφορεί η πρώτη, προσωπική του δισκογραφική δουλειά «Τα αρώματα της μοίρας». Μια ενότητα επτά τραγουδιών που βασίζεται σε προσωπικά βιώματα και που όπως σχολιάζει ο ίδιος «σκοπό έχουν να μοιραστούν μαζί σας μεγάλες – μικρές στιγμές ενός ταξιδιού νοσταλγίας, έρωτα, αγάπης, μέσα ουσιαστικά από προσωπικές ιστορίες…».

Από το 2000 συμμετέχει στην Έντεχνη Ορχήστρα του πολιτιστικού του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος όπου και συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες (Δ. Μητροπάνος , Α. Καλογιάννης, Γ. Ανδρεάτος κλπ.) και συμμετείχε στην δημιουργία πολλών συναυλιών – αφιερωμάτων σε μεγάλους Ελληνες δημιουργούς (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Λοΐζος κλπ. )στην Ελλάδα και την Κύπρο.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours