Σασμός: Θέτει το σχέδιο δολοφονίας του σε εφαρμογή!

Στα άκρα θα φτάσουν τα πράγματα στα επόμενα επεισόδια στην σειρά του Alpha, Σασμός, με την οργή του Σταύρου να ξεχειλίζει και να στρέφεται εναντίον της Αργυρώς. Ο Σταύρος μαθαίνει για την σχέση της με τον Αστέρη κι ετοιμάζεται να ανοίξει μια αιματηρή βεντέτα.

Όλα αρχίζουν όταν ο Μαθιός μαθαίνει από τον Αστέρη πως ο Σταύρος τον απειλεί με φωτογραφίες που απεικονίζουν εκείνον και την Αργυρώ. Ο Μαθιός συναντά τον άντρα και τον απειλεί να μην χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να φουντώσει το μίσος του Σταύρου για την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή, μια παρεξήγηση που προκύπτει ανάμεσα στον Παύλο και την Καλλιόπη οδηγεί τη γυναίκα στο συμπέρασμα πως ο Παύλος κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό του Φαρμάκη στους γιους της για τα χρωστούμενα του Στεφανή. Η οργή της για τον Βρουλάκη μεγαλώνει ενώ και ο Σταύρος με μία του αποκάλυψη θα πυροδοτήσει την κατάσταση. Ο άντρας, βρίσκει τον Παύλο, του δείχνει τις επίμαχες φωτογραφίες και του αποκαλύπτει τη σχέση της ανιψιάς του με τον Σταμάτακη. Βλέποντας όμως την αντίδρασή του, ο Σταύρος φοβάται για όσα θα ακολουθήσουν. Ο Παύλος είναι εξοργισμένος τόσο για τα ψέματα που του έλεγαν όλο αυτό το διάστημα όσο και με τον Αστέρη που τόλμησε να προσεγγίσει την Αργυρώ. Κι ενώ η τελευταία διαπιστώνει πως δεν μπορεί να μείνει μακριά από τον Αστέρη, η αλήθεια για τη σχέση τους είναι πια στο φως. Κι ο Παύλος αυτή τη φορά δε θα κάνει πίσω, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv και την Σοφία Τσίρκα.

Η βεντέτα ξαναρχίζει και στο στόχαστρο του Παύλου είναι πια ο Αστέρης. Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Τα ξαδέρφια της Μαρίνας καταφθάνουν, κατόπιν εντολής του Παύλου, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης η οποία φοβάται για τη ζωή του γιου της. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται, για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει. Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο ο οποίος όμως ήδη σχεδιάζει πως θα βγάλει από τη μέση τον Αστέρη παραμερίζοντας πως εκείνος πρόσφατα του έσωσε τη ζωή. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον θείο της, μάταια, να δώσει τόπο στην οργή, ενώ η Μαρίνα απειλεί ευθέως τον Παύλο, σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη. Από την άλλη, εκείνος βλέποντας όπως η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, οδηγώντας την Καλλιόπη στα όριά της. Οι πιο ψύχραιμοι θα προσπαθήσουν να συνετίσουν τους θερμόαιμους αλλά ο Παύλος δείχνει αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Αστέρη.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευθύμης είναι πεπεισμένος πως κάποιος από τους στενούς του συνεργάτες είναι «καρφί» της Αστυνομίας και είναι αποφασισμένος να βρει ποιος είναι αυτός. Κι ενώ οι υποψίες του πέφτουν πάνω στον Λευτέρη εξαιτίας της συμπεριφοράς του, όλα ανατρέπονται. Ο Λευτέρης κάποια στιγμή είναι μάρτυρας μίας συνάντησης της Αιμιλίας με τον Πάνο. Τότε ο μυστικός αστυνομικός αρπάζει την ευκαιρία και τους βγάζει φωτογραφίες. Στη συνέχεια της δείχνει στον Ευθύμη προκειμένου να τον πείσει πως ο Πάνος τον προδίδει. Ωστόσο, όσα θα ακολουθήσουν ο Λευτέρης δεν τα περιμένει. Ο Ευθύμης δίνει ραντεβού θανάτου στον Πάνο ένα βράδυ. Ο πρώτος μαζί με τον Λευτέρη τον περιμένουν σε ένα απόμερο σημείο όπου ο Ευθύμης χωρίς πολλά λόγια τον σκοτώνει. Ο Λευτέρης ανήμπορος να αντιδράσει είναι σοκαρισμένος και νιώθει τύψεις και συνένοχος καθώς έκατσε απλός παρατηρητής και δεν τον έσωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *