Οι 20 νέες σειρές που ανυπομονούμε να δούμε φέτος

Κωμικές, δραματικές, περιπετειώδεις, υπερηρωικές, μουσικές, αλλοπρόσαλλες σειρές για το 2023, ορισμένες φτιαγμένες κιόλας από τους αγαπημένους μας τηλεοπτικούς δημιουργούς.

Αυτές είναι οι σειρές που προτείνουμε για τη φετινή χρονιά:

Copenhagen Cowboy

Γεμάτη νέον νουάρ σειρά από τον Nicolas Winding Refn (Drive, Neon Demon) που ακολουθεί τη αινιγματική νεαρή ηρωίδα Miu (Angela Bundalovic). Μετά από μια ζωή υποτέλειας και ενώ βρίσκεται στα πρόθυρα μιας νέας αρχής, η Miu διασχίζει το δυσοίωνο τοπίο του εγκληματικού κάτω κόσμου της Κοπεγχάγης αναζητώντας δικαιοσύνη και εκδίκηση.

Εκεί θα συναντήσει την άσπονδη εχθρό της, Rakel (Lola Corfixen), καθώς ξεκινούν μαζί μία οδύσσεια μέσα από το φυσικό και το υπερφυσικό. Το παρελθόν τελικά θα μεταμορφώσει και θα ορίσει το μέλλον τους, καθώς οι δύο γυναίκες ανακαλύπτουν ότι δεν είναι μόνες. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας. (5/1 στο Netflix)

The Last of Us

Ο Craig Mazin του Chernobyl μεταφέρει το The Last of Us στην τηλεόραση, ένα πολυαγαπημένο video game που μπορεί να καυχηθεί για μία από τις καλύτερες αφηγήσεις στο μέσο. Με τον Pedro Pascal και τη Bella Ramsey σε μία Game of Thrones επανένωση. Μεγαλύτερη ανυπομονησία μου προκαλεί ωστόσο η επαναφορά της Anna Torv του Fringe(15/1 στο Vodafone TV)

Poker Face

Η συγκεκριμένη σειρά δεν χάνει. Έχει Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) στον ρόλο της Charlie Cale, μίας γυναίκας που έχει τη δύναμη να αναγνωρίζει πότε οι άλλοι λένε ψέματα, κάτι που τελικά θα την βοηθήσει όταν οι δρόμοι της διασταυρωθούν με επικίνδυνους ανθρώπους και με πολλά μυστήρια. Οδηγώντας μία Plymouth Barracuda, συναντά σε κάθε στάση μία νέα ομάδα χαρακτήρων και επίσης παράξενα εγκλήματα που θέλει να διαλευκάνει.

Εκτός από τη Lyonne θα δούμε στο πλάι της τον Joseph-Gordon Levitt και τον Adrien Brody, όμως θέλω να σταθώ κυρίως στην υπογραφή του δημιουργού του Knives Out, Rian Johnson. (Πρεμιέρα 48 ώρες μετά την Αμερική: Σάββατο 28/1, 22.00, COSMOTE SERIES HD).

Shrinking

Ένας θεραπευτής (Jason Segel), θρηνώντας την απώλεια της συζύγου του, αρχίζει να παραβιάζει τους κανόνες του και να λέει στους πελάτες του ακριβώς τι σκέφτεται. Προφανώς λοιπόν θα προκύψει χάος και τεράστιες αλλαγές στη ζωή των πελατών του, όπως και στη δική του. Στο Shrinking πρωταγωνιστεί επίσης ο Harrison Ford, ενώ γράφεται από τους Segel, τον Bill Lawrence και τον Brett Goldstein (οι δύο τελευταίοι γράφουν και για το Ted Lasso). (27/1 στο Apple TV+)

Daisy Jones and the Six

Η Riley Keough και ο Sam Claflin πρωταγωνιστούν σε μία κωμωδία στιλ mockumentary για μία μπάντα των ‘70s που βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Η σειρά (και το βιβλίο της Taylor Jenkins όπου βασίστηκε) εμπνέεται από την περίοδο ηχογράφησης του Rumors των Fleetwood Mac, άρα λογικά θα περάσουμε φίνα. (3/3 στο Amazon Prime Video)

Δειτε περισσοτερα

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours