Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το παθιασμένο φιλί και ο υπουργος

Ήταν μια από τις σημαντικότερες εμφανίσεις της χρονιάς για τη Δέσποινα Βανδή, όχι μόνο γιατί ήταν γιορτινή, αλλά και επειδή στο πρώτο τραπέζι είχε τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια επέλεξε λοιπόν για την περίσταση ένα λαμπερό outfit, μαύρη ολόσωμη φόρμα, που ενσωματώνει την πιο αισθησιακή τάση των τελευταίων μηνών, τα sexy cutouts.

Ο φακός συνέλαβε το ζευγάρι να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Βανδή, όμως ήταν μια «λεπτομέρεια» που προκάλεσε σάλο: το αναμμένο τσιγάρο που κρατούσε ο Βασίλης Μπισμπίκης σε κλειστό χώρο.

Ο δημόσιος διάλογος για το κάπνισμα

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, με αφορμή τη φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη να καπνίζει, ξεκίνησε τις διαδικασίες για να επιβληθεί πρόστιμο στο μαγαζί. Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα social media κοινοποίησε τη φωτογραφία με τον σκηνοθέτη που κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Με βάση αυτήν τη φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ».

«Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους και πρέπει να το δούμε, γιατί έχει ατονήσει και δεν εφαρμόζεται το μέτρο. Έχει μείνει λίγο πίσω», είπε και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε. Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «η αστυνομία είναι υπεύθυνη για την τήρηση του μέτρου», ενώ επεσήμανε πως η τήρηση του είναι σημαντική καθώς «το κάπνισμα δεν είναι υπόθεση μόνο όσοι καπνίζουν, γιατί έχουμε και τους παθητικούς καπνιστές που επιβαρύνονται».

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours