Επιστροφή στη δράση με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη(21/12)

Επιστροφή με γεμάτο πρόγραμμα και ματσάρες στη Super League. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το Μουντιάλ τελείωσε και πλέον επιστρέφουμε στη δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα. Το πρόγραμμα σήμερα είναι γεμάτο με αγώνες της 14ης αγωνιστικής της Super League και η αρχή θα γίνει στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Εκεί, ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τον Άρη (Novasports 2) λίγες μέρες μετά την συνάντηση των δύο ομάδων στο Κύπελλο. «Μέσα» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης οι Μαντσίνι, Ετέμπο, Μάνου Γκαρσία, εκτός οι Φαμπιάνο – Ενκουλού, δεν υπολογίζει στους Βινίσιους, Λίαγκα, Ντουκαρά, Σακό, Μπελμόντ, Σκβάρκα ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Λίγο αργότερα, στις 17:00 (Cosmote Sport 1), η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena την Λαμία. Πολλές οι απουσίες για την «Ένωση», αφού εκτός έμειναν – για διαφορετικούς λόγους ο καθένας – οι Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μοχαμάντι, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Βίντα και φυσικά ο Πάολο Φερνάντες που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός για την Λαμία οι Μπενίτες, Μαρμεντίνι, Γκέντσογλου, Καραμάνος, Ρόμανιτς.

Την ίδια ώρα (17:00, Novasports Prime) διεξάγεται και ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης – Βόλος, ενώ στις 20:00 ο ΠΑΣ φιλοξενεί στους Ζωσιμάδες τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν ένα… restart μετά το κάκιστο πρώτο μέρος της σεζόν και ο Μίτσελ δεν έχει προβλήματα, αφού άφησε εκτός αποστολής μόνο όσους δεν υπολογίζει (Ουί Τζο, Σισέ, Μπα, Κουντέ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Άβιλα, Μπόουλερ, Λάιντνερ).

Τέλος, το πρόγραμμα κλεινει με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει στη Νίκαια τον Ιωνικό (21:30, Cosmote Sport 1). O Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να διαχειριστεί ξανά ένα ρόστερ με αρκετές απουσίες, αφού εκτός δράσης – πέρα από τους μόνιμους απόντες – είναι και οι Βέρμπιτς, Σένκεφελντ. Αρκετά τα προβλήματα και στους γηπεδούχους, που περνούν και περίοδο κρίσης, αφού πριν λίγες μέρες ο Δημήτρης Σπανός παραιτήθηκε on air. Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε τελικά στη θέση του, αλλά οι Νικαιώτες δείχνουν να έχουν αρκετά ζητήματα.

Η βαθμολογία: 

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours