ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – Εκδήλωση Ανάματος Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ανάματος Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία Ευαγγελίστριας για να παρακολουθήσουν την όμορφη εκδήλωση που είχε σχεδιάσει ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων. 

Υπό τους ήχους της φιλαρμονικής Λουτρακίου, παρουσία ξυλοπόδαρων, ζογκλέρ, & body painting την συμμετοχή μαθητών με τραγούδια του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου της Πόλης, και εδεσμάτων της Ομοσπονδίας οικιστών Αγιών Θεοδώρων, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που συνοδεύτηκε από όμορφα βεγγαλικά τα οποία φώτισαν την πόλη δίνοντας, την ευκαιρία στους δεκάδες μικρούς φίλους να ζήσουν η μαγεία των Χριστουγέννων. 

Παρούσα η δημοτική αρχή με τον δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη τους Αντιδημάρχους Σακελαρίου , Παπαθανασίου, Ράτη και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σωτηρία Κορδαλή,  του Δημοτικού Συμβούλου Σωτήρη Νικολάου, καθώς και της Περιφερειακής συμβούλου Ιωάννας Κασίμη.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours