Πάολα: `Αν παντρευτώ θα είστε όλοι καλεσμένοι, δεν θα είναι κρυφός ο γάμος`

Η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την νέα συνεργασία τους σε γνωστό νυχτερινμό κέντρο.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μίλησαν για την συνεργασία τους αλλά και για τη ζωή και τις καθημερινές ασχολίες τους. Ο Γιάννης Πλούταρχος αναφέρθηκε στην Πάολα αλλά και στον γιό του, Γιώργο Κακοσαίο.

«Η Πάολα είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει. Ο γιος μου δεν παίρνει πολύ τις απόψεις των άλλων, ακούει τους πάντες, αλλά θα κάνει αυτό που πιστεύει», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για το μυστικό της επιτυχίας μίας σχέσης.

«Δεν υπάρχει μυστικό για τη σχέση, αγώνας υπάρχει, στήριξη, κατανόηση, το θέμα είναι να ποτίζουμε το δεντράκι της ευτυχίας», πρόσθεσε.

Η Πάολα αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς, αλλά και στην κόρη της.

«Κάθε χρόνο έχω πρόταση από τηλεόραση, ειδικά για τα talent show, αλλά είναι έξω από τον χαρακτήρα μου. Με ενοχλεί που η κόρη μου μπορεί να βρεθεί και κάπου αλλού με την παρέα της, αλλά θα το καταπολεμήσω», υπογράμμισε η γνωστή τραγουδίστρια.

Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί, η Πάολα σχολίασε: «Αν παντρευτώ θα είστε όλοι καλεσμένοι, δεν θα είναι κρυφός ο γάμος. Δεν υπάρχει απομόνωση, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου».

Σε ερώτηση σχετική με τις εμφανίσεις της που συζητιούνται, η Πάολα επεσήμανε πως, «στο παρελθόν φορούσα ό,τι υπάρχει, τώρα δεν φοράω τακούνια και δεν βάφομαι, ούτε πούδρα».

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours