Το πρώτο τρέϊλερ της νέας ταινίας Transformers: Rise of the Beasts

Η νέα ταινία Transformers: Rise of the Beasts που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Ιουνίου του 2023 πρόκειται να διευρύνει το κινηματογραφικό σύμπαν των Transformers φέρνοντας στο προσκήνιο την ιστορία των Maximals και τον Predacons, απογόνους των Autobots και Decepticons αντίστοιχα.

Η τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων Beast Wars -που προβλήθηκε στη μικρή οθόνη από το 1996 έως στο 1999- ήταν εκείνη που μας σύστησε πρώτη βεβαίως τους απογόνους των Autobots και Decepticons, των δύο βασικών φατριών της αρχικής σειράς καρτούν (να αναφέρουμε ότι στη σειρά που διαδέχτηκε τη Beast Wars με τον τίτλο Beast Machines γίνεται αναφορά στη διαδικασία μετατροπής των Autobots και Decepticons σε Maximals και Predacons αντίστοιχα: η διαδικασία ονομάζεται «Η Μεγάλη Αναβάθμιση»).

Στο τρέϊλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η Paramount Pictures μεταφερόμαστε στη δεκαετία του ‘90 λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα στο Bumblebee (που εκτυλίχθηκε τη δεκαετία του ’80) και η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον πρώην στρατιωτικό μηχανικό Noah (Anthony Ramos) και την ερευνήτρια-μουσειολόγο Elena (Dominique Fishback), δύο ανθρώπους που από σύμπτωση ή λάθος εμπλέκονται σε μία ακόμη σύγκρουση μεταξύ των Autobots και Decepticons. Και όπως έχουμε δει και στις παλαιότερες ταινίες, δεν έχουν ιδέα ότι οι Cybertronians όπως ο Optimus Prime (Peter Cullen) κρύβονται στη Γη μεταμφιεσμένοι σε διάφορα κοινότυπα μοντέλα αυτοκινήτων. Όπως ωστόσο αναφέραμε και πιο πάνω, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ταινίες «Transformers», το Rise of the Beasts θα μας συστήσει τους Maximals και Predacons από τη σειρά Beast Wars, των οποίων οι εναλλακτικές μορφές βασίζονται σε οργανικά ζώα. Αν και οι πρόσφατες ταινίες Transformers της Paramount Pictures έχουν αγγίξει την ιδέα να μετατρέπονται οι Cybertronians σε οργανικά όντα, ο Optimus Prime στο τρέϊλερ δείχνει σοκαρισμένος από τη συνάντηση του με τον Optimus Primal (Ron Perlman) που έχει τη μορφή ενός γορίλλα.

Από το τρέϊλερ είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως έφτασαν στη Γη, οι Maximals και Predacons, που προέρχονται από το μακρινό μέλλον -η ιστορία στη σειρά Beast Wars εξελίσσεται 300 χρόνια στο μέλλον από την αρχική σειρά καρτούν με τους Cybertronians. Ενδεχομένως, ένας λάθος υπολογισμός σε κάποιο ταξίδι στο χρόνο να αποτελεί τη βασική ιδέα. Αυτό πάντως που είναι σαφές είναι ότι χαρακτήρες όπως οι Airazor (Michelle Yeoh), Cheetor και Rhinox θα ριχτούν στη μάχη για να σώσουν τον πλανήτη Γη από την καταστροφή για ακόμη μία φορά.

c09fdebe23b104570f381ffd6386e1be.webp

Την ταινία Transformers: Rise of the Beasts έχει σκηνοθετήσει ο Steven Caple Jr., ο οποίος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες The Land (2016) και Creed II (2018). Πρωταγωνιστές είναι οι Anthony Ramos (Ironheart) και Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah) με συμπρωταγωνιστές τους Tobe Nwigwe, Peter Dinklage, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jaé Rodriguez, Pete Davidson και Cristo Fernández.  

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours