Δυναμη Δημιουργιας:`Ολες οι πορτες ειναι ανοικτες`

Στην Δύναμη Δημιουργίας, σταθερά προσβλέπουμε στην εμπιστοσύνη και την δημιουργική κινητοποίηση όλων όσων δεν συμβιβάζονται με τη σημερινή παρακμιακή πραγματικότητα, καθώς και των κομμάτων κα συλλογικοτήτων, στη μεγάλη προσπάθεια ανατροπής κατεστημένων πρακτικών και αντιλήψεων.
Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα στον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και δεν θα υποχωρήσουμε.
Στόχος μας είναι μαζί με τους πολίτες να ανοίξουμε νέους δρόμους που θα φέρουν τον δήμο μας και πάλι στην κορυφή και την κοινωνία στο προσκήνιο.
Δεν είναι παραταξιακό στοίχημα αλλά συλλογική προσπάθεια.
Δεν αποκλείουμε κανένα και καθημερινά διατηρούμε ανοικτούς τους διαύλους επικοινωνίας με τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας που συμφωνούν έμπρακτα στην ανάγκη ανατροπής της θλιβερής καθημερινότητας.
Εμείς όταν λέμε ανατροπή το εννοούμε και δουλεύουμε για αυτό, χωρίς μεμψιμοιρίες, υπονοούμενα και δεύτερες σκέψεις.
Ξέρουμε καλά ότι αν δεν αλλάξουν τα πράγματα στον δήμο μας, τα επόμενα χρόνια, θα είναι ακόμα πιο τραγικά και θα χαθούν όλες οι ευκαιρίες για πρόοδο και ανάπτυξη.
Η μειοψηφία που διοικεί τον δήμο, εδώ και χρόνια με καθεστωτική αντίληψη το μόνο που μπορεί να προσφέρει πλέον στην κοινωνία είναι να αποχωρήσει.
ℹ️ Ο δήμος έχει χάσει τον χαρακτήρα του χρήσιμου προς τον πολίτη θεσμού και έχει μεταβληθεί σε γραφείο real estate, με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα και επικίνδυνες προοπτικές.
ℹ️ Ο διάλογος και η διαβούλευση έχει αντικατασταθεί από την επιβολή των συμφερόντων μίας μικρής ομάδας παραγόντων εις βάρος των συμφερόντων των πολλών που δίνουν καθημερινά την μάχη της επιβίωσης.
ℹ️ Τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου κινδυνεύουν από τους αλλοπρόσαλλους και αδιέξοδους χειρισμούς του δημάρχου, χωρίς κανόνες και αρχές, που έχουν οδηγήσει σε χρεωκοπία τις δημοτικές επιχειρήσεις και έχουν φαλκιδεύσει το μέλλον μας.
Η Δύναμη Δημιουργίας έρχεται για να ανατρέψει την μιζέρια και να επαναφέρει τον δήμο στις ράγες της κανονικότητας, της προοπτικής και της ανάπτυξης.
Συνοδοιπόροι μας όλοι όσοι μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες, είτε ανήκουν στην παράταξη μας είτε έχουν αυτόνομη πορεία.
Η αλλαγή είναι υπόθεση όλων μας.
Θα την φέρουμε όλοι μαζί, χωρίς εγωϊσμούς και ελιτισμούς.
ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours