Τρελή κούρσα Ρομά στο Καλαμάκι Κορινθιας– Παρέσυρε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Ρομά προκάλεσε αναστάτωση και πανικό εχθές λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο Καλαμάκι Κορινθίας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DMnews.gr, το βουητό ενός αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τάραξε την ησυχία της νύχτας και στην συνέχεια όχι ένας, αλλά δύο ήχοι σύγκρουσης πέταξαν στον αέρα τους κατοίκους.

Συγκεκριμένα το περιστατικό εκτυλίχτηκε στην παραλία της περιοχής, που σημειώνουμε ότι όλο τον χρόνο την επιλέγουν ερασιτέχνες και μη ψαράδες. Έτσι και εχθές στην περιοχή βρισκόταν ένας ψαράς, ο οποίος όμως βρισκόταν στα βαθιά και όχι στην στεριά. Τον ειδοποίησαν μετά το συμβάν, καθώς το ένα από τα δύο αυτοκίνητα που χτύπησε ο Ρομά ήταν δικό του. Ένας αυτόπτης μάρτυρας του εξιστόρησε όσα έγιναν, λέγοντάς του ότι είδε ένα αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να πέφτει πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του ψαρά αλλά και στο δικό του. Στην συνέχεια, είδε τον οδηγό να ανοίγει την πόρτα και να το εγκαταλείπει τρέχοντας. Πιθανόν, τον Ρομά που προκάλεσε το τροχαίο να τον καταδίωκαν και γι’ αυτό μετά το συμβάν… το έβαλε στα πόδια.

Ο Ρομά που κατηγορείται για τροχαίο με υλικές ζημιές και εγκατάλειψη αναζητείται ενώ το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ευτυχώς ασφαλισμένο και οι άτυχοι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα αποζημιωθούν, κατασχέθηκε.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours