Μουντιάλ 2022: Ποιοι θα εμφανιστούν στην τελετή έναρξης

Η μεγάλη στιγμή έφτασε, με το Μουντιάλ 2022 να ξεκινάει σε λιγότερο από 24 ώρες. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης στις 16:00 και δύο ώρες αργότερα θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση με την αναμέτρηση Κατάρ – Ισημερινός.

Όλα μοιάζουν να είναι έτοιμα για την τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2022 και το εναρκτήριο παιχνίδι Κατάρ – Ισημερινός. Και λέμε μοιάζουν γιατί κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι θα συμβεί στην τελετή έναρξης, μετά τα πολλά “άκυρα” που εισέπραξαν οι διοργανωτές από πασίγνωστους καλλιτέχνες, όπως η Shakira και η Dua Lipa.

Το σίγουρο είναι ότι όλο σκηνικό που θα στηθεί μέσα στο στάδιο θα παραπέμπει στον αραβικό πολιτισμό, με το σόου της τελετής έναρξης να περιέχει μουσική, εντυπωσιακές χορογραφίες, ειδικά εφέ τελευταίας τεχνολογίας και άφθονα πυροτεχνήματα.

Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι ποιοι καλλιτέχνες θα πρωταγωνιστήσουν στην τελετή έναρξης που θα γίνει στο στάδιο Al Bayt το μεσημέρι (16:00) της Κυριακής.

Ποιοι είναι οι σίγουροι

Στην τελετή έναρξης θα εμφανιστούν σίγουρα o Αμερικανός Τρινιντάντ Καρντόνα μαζί με τη Νιγηριανή Νταβίντο και την Καταριανή Αΐσα, οι οποίοι θα τραγουδήσουν τον ύμνο του Μουντιάλ «Hayya Hayya».

Δεδομένη είναι και η συμμετοχή του Αμερικανού ράπερ Lil Baby που έχει γράψει ένα τραγούδι ειδικά για τη διοργάνωση με τον τίτλο «The World Is Yours To Take».

Ποιοι άλλοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν

Στην τελετή έναρξη θα δούμε λογικά ακόμα το κορεατικό συγκρότημα BTS που θα ερμηνεύσει το τραγούδι Dreamers, ενώ πολύ πιθανό είναι να εμφανιστεί και ο Βρετανός ποπ σταρ, Robbie Williams.

Οι τελευταίες… εκτιμήσεις θέλουν τις Nora Fatehi (Καναδή με μαροκινή καταγωγή, ηθοποιός και τραγουδίστρια), Balqees (τραγουδιστρια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), Rahma Riad (τραγούδιστρια και ηθοποιός από το Ιράκ) και Manal (τραγουδίστρια από το Μαρόκο) να κάνουν την εμφάνιση τους στην τελετή έναρξη.

Πρόκειται για τέσσερις κυρίες που έχουν τεράστια απήχηση στον αραβικό κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *