«έλα κούκλε»!

Το διαφορετικό καλωσόρισμα από την Αγγελική Νικολούλη στο νέο της συνεργάτη.

Στο πλατό της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» επέστρεψε η Αγγελική Νικολούλη, τη νύχτα της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του MEGA. Σε αυτή την 28η σεζόν για την δημοφιλή εκπομπή, όμως, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού είχε και έναν νέο συνεργάτη στην σταθερή της ομάδα. Ο λόγος για τον Φάνη Πέγκα.

Έτσι, λίγο πριν περάσει σε διαφημιστικά μηνύματα, μια ατάκα από την Αγγελική Νικολούλη στάθηκε ικανή να «ξεσηκώσει» το διαδίκτυο όπου με γλύκα οι φανατικοί της εκπομπής έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media. «Τι μπρέικ; Θέλω να πάω και στο Καρπενήσι, στην Ευρυτανία.

«Τι μου λες για μπρέικ τώρα; Δεν προλαβαίνουμε να πάμε; Γιατί βρε παιδιά; Πέρασε τόσο πολύ η ώρα; Λοιπόν, μπορεί να μας πει όμως εδώ ο φίλος μας… Έλα κούκλε! Να μας πει, εδώ, ο Φάνης Πέγκας που μας βρίσκετε και να πούμε την καλησπέρα και στην Κύπρο και στον Καναδά. Σε όλους τους φίλους που μας παρακολουθούν. Έλα, Φάνη μου, πριν πάμε σε ένα διάλειμμα» τόνισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA και το… διαδίκτυο πήρε κυριολεκτικά φωτιά με δεκάδες σχόλια!

πηγη

«Να καλησπερίσουμε λοιπόν, Αγγελική, τους φίλους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες τόσο από την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά πλέον και από τον Καναδά καθώς και όσους μας παρακολουθούν διαδικτυακά από ολόκληρο τον κόσμο» τόνισε ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη για να παρουσιάσει στη συνέχεια τους τρόπους επικοινωνίας με την εκπομπή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *