Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-4: Τη διέλυσε μέσα στη Μαδρίτη

Η Μπαρτσελόνα είναι και πάλι εδώ και φρόντισε να το δηλώσει με τον πιο εμφατικό τρόπο. Η ομάδα του Τσάβι έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στη Ρεάλ, διαλύοντας την με 4-0 στη Μαδρίτη, για την 29η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μη διεκδικεί το πρωτάθλημα, μιας και είναι πολύ πίσω στη βαθμολογία από τη Ρεάλ, ωστόσο έκανε μία νίκη-δήλωση για τη συνέχεια. Ο ερχομός του Τσάβι έχει αλλάξει τα πάντα στους Καταλανούς, οι οποίοι σαρώνουν τους πάντες τις τελευταίες εβδομάδες, σκορπώντας και πάλι όπως παλιά τρόμο στο πέρασμα τους..

Οι “μπλαουγκράνα” μετέτρεψαν το clasico σε περίπατο, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι “καθάρισαν” την υπόθεση νίκη μόλις από το 53ο λεπτό, όταν κι είχαν πετύχει ήδη καρέ τερμάτων!

Ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ στο 29′, ενώ ο Αραούχο έγραψε το 0-2 στο 38′. Ο Φεράν Τόρες πέτυχε το 0-3 στο 47′, ενώ ο Ομπαμεγιάνγκ έκλεισε το σκορ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4 στο 53′.

Να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να βάλει και πέμπτο γκολ, ωστόσο ο Ντεμπελέ αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 74′.

Η Ρεάλ υπέστη την πρώτη της ήττα στη La Liga μετά τις 2 Ιανουαρίου, ωστόσο μόνο με θαύμα θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours