Γιώργος Μαζωνάκης – Διονύσης Σχοινάς: Η «μαρκίζα» προκάλεσε ρήξη

Τέλος στην πολυαναμενόμενη συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά λίγο πριν από την πρεμιέρα τους στο Κέντρο Αθηνών – Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Σχοινά από το σχήμα και η εξήγηση μέσω Instagram

Τίτλοι τέλους έπεσαν τελικά στην πολυαναμενόμενη συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά οι οποίοι αρχικά αναμενόταν να κάνουν πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών στις 10 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Διονύσης Σχοινάς εξηγεί τι συνέβη και γιατί αποχώρησε από το σχήμα. Μέσω ανάρτησης που έκανε στο Instagram, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως η πρεμιέρα ακυρώθηκε δύο φορές χωρίς να έχει αποφασιστεί και από τις δύο πλευρές. Tα σενάρια ήθελαν τον Διονύση Σχοινά να έχει αρχικά δυσαρεστηθεί με την αφίσα και στη συνέχεια με τον χρόνο που θα είχε στο πρόγραμμα σε σχέση με αυτόν που θα είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ωστόσο, μέσω της ανάρτησής του στο Instagram ο Διονύσης Σχοινάς εξηγεί πως οι πρεμιέρα τους ακυρώθηκε δυο φορές χωρίς αυτό να είναι κάτι που έχει αποφασιστεί και από τις δυο πλευρές και χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τον ακριβή λόγο, γεγονός που τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα. Η ανάρτηση του Διονύση Σχοινά: «Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο. Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».

Νωρίτερα, το πρωί της Παρασκευής (16/9) στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε ότι ο Διονύσης Σχοινάς φαίνεται να ενοχλήθηκε, όταν είδε στην αφίσα το όνομά του σε μικρού μεγέθους γραμματοσειρά. Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά, όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Μάλιστα, και σε αυτή την περίπττωση ο Διονύσης Σχοινάς ήταν αυτός, που ένιωθε αδικημένος. «Έχω ένα ρεπορτάζ που συζητιέται στα πηγαδάκια της νυχτερινής Αθήνας, γιατί όλοι περίμεναν ένα πολυαναμενόμενο σχήμα να ξεκινήσει, και μάλιστα όχι τώρα αλλά από τις 10 Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται η πρεμιέρα του συγκεκριμένου σχήματος. Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς είναι δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να συμπράξουν. Θυμίζω ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης, πέρυσι όλη τη σεζόν κατάφερε να είναι sold out, με τον Γιώργο Λιβάνη στο πλευρό του και γενικώς ξέρουμε ότι είναι ένας καλλιτέχνης που έχει το δικό του κοινό και μπορεί να σταθεί. Αντίστοιχα όμως και ο Διονύσης Σχοινάς που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα απίστευτο come back, έχει τον κόσμο του, που χορεύει, τραγουδάει. Πολύ νεανικό και οι δύο, πολύ αγαπημένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η επίσημη ενημέρωση σε αυτούς που ήθελαν να πάνε να ακούσουν τους τραγουδιστές, ήταν ότι οριστικοποιούνται κάποιες λεπτομέρειες στο κέντρο και την εμφάνιση, ανέφερε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Ανεπίσημα όμως μάθαμε από το παρασκήνιο, ότι ο Διονύσης Σχοινάς όταν είδε την αφίσα με το όνομά του σε μικρή γραμματοσειρά, στενoχωρέθηκε. Ήταν το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη και έκανε “μπαμ” και ο Διονύσης Σχοινάς φαινόταν σαν να τον συνοδεύει, σαν υποδεέστερο όνομα. Αυτό λοιπόν όταν το είδε ο τραγουδιστής, ενώ θεωρούσε ότι οι εμφανίσεις θα ήταν επί ίσοις όροις, εξέφρασε την ενοχλησή του. Ουσιαστικά είπε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ναι μεν το πρώτο όνομα, αλλά δεν μπορεί και εκείνος να φαίνεται ως το δεύτερο, θα ήθελε να φαίνεται στο σαν να είναι πλευρό του.

Το αίτημα του τραγουδιστή έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση και αναβλήθηκε αρχικά η πρεμιέρα που ήταν να γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου. Έκαναν λοιπόν μία προσπάθεια και έβγαλαν την αφίσα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Μετά την αναβολή ήταν να γίνει και η δεύτερη πρεμιέρα. Κάτι έγινε όμως πάλι με τους δύο καλλιτέχνες και αναφέρεται ότι υπήρξαν διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για το πρόγραμμα, πόσο είναι ο ένας και πόσο είναι ο άλλος. Και σε αυτή την περίπτωση η πλευρά του Διονύση Σχοινά ένιωσε αδικημένη».

Κλείνοντας το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια σχολίασε ότι το βράδυ της Πέμπτης, η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στο κέντρο για να παραλάβει τον σύζυγό της, δείχνοντάς του έμπρακτα τη στήριξή της: «Η Καίτη Γαρμπή μου είπαν χθες ότι πήγε να τον παραλάβει από το κέντρο, από την πρόβα τζενεράλε για να του δείξει έμπρακτα τη στηριξή της».

πηγη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *