House of the Dragon: Η νεαρή Έμιλι Κάρεϊ φοβόταν να γυρίσει σκηνές σεξ με τον 49χρονο βασιλιά

«Η πρώτη σκηνή που διάβασα ήταν η σκηνή του σεξ και το μόνο που είδα, ήταν ένας άνδρας 47 ετών και εκεί ανησύχησα λίγο» ανέφερε η ηθοποιός

Η Έμιλι Κάρεϊ από το House Of The Dragon παραδέχτηκε ότι ένιωθε άβολα, όταν έπρεπε να γυρίσει σκηνές σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της Πάντι Κόνσινταϊν, ο οποίος είναι 30 χρόνια μεγαλύτερος από αυτήν.

Η 19χρονη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ του Game of Thrones ως Άλισεντ Χάιταουερ, γύρισε σεξουαλικές σκηνές με τον 49χρονο ηθοποιό που ενσαρκώνει τον βασιλιά Βισέρυς Ταργκάρυεν.

Υπενθυμίζεται ότι στη σειρά ο βασιλιάς έχει μείνει χήρος, καθώς η γυναίκα του πέθανε στη γέννα και συνάπτει σχέση με την Άλισεντ, που προσέχει την κόρη του, Ρέινα Ταργκάρυεν.

Στο τελευταίο επεισόδιο, η Άλισεντ ξυπνά στη μέση της νύχτας από την υπηρέτριά της, που λέει ότι ο Βασιλιάς ζήτησε την παρουσία της και σε αυτή τη σκηνή, φαίνεται ξαπλωμένη ακίνητη, ενώ ο Βισέρυς Ταργκάρυεν κάνει σεξ μαζί της.

Μιλώντας στο Newsweek, η Έμιλι Κάρεϊ παραδέχτηκε ότι ήταν νευρική, τη στιγμή της κινηματογράφισης, καθώς δεν είχε γνωρίσει και αρκετά καλά τον Πάντι Κόνσινταϊν. «Τρόμαξα γιατί σε εκείνο το σημείο δεν είχα ακόμη γνωρίσει τον Πάντι και δεν ήξερα πόσο εύκολα θα γυρνούσαμε τη σκηνή».

«Η πρώτη σκηνή που διάβασα ήταν η σκηνή του σεξ και το μόνο που είδα, ήταν ένας άνδρας 47 ετών και εκεί ανησύχησα λίγο».

Μάλιστα η ηθοποιός πρόσθεσε παρά την ανησυχία και το άγχος της, την παρηγορούσε η παρουσία ενός οικείου προσώπου στο πλατό: «Έχοντας αυτή τη διέξοδο, αισθανόμουν λιγότερο άβολα. Το δοκιμαστικό που κάναμε ήταν μια τεράστια βοήθεια και τα πράγματα ήταν καλύτερα στο γύρισμα. Τελικά ήταν πολύ πιο εύκολο από ό,τι νόμιζα»

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours