Στην ΑΕΚ και ο Τομ Φαν Βέερτ

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει ο περσινός πρώτος σκόρερ της Superleague 1 (17 γκολ), Τομ Φαν Βέερτ, με τον… Βόλο να ενημερώνει για τη μετεγγραφή.

Ο Τομ Φαν Βέερτ είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, με τον Ολλανδό να παίρνει μετεγγραφή από τον Βόλο και να βάζει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Βόλος ανακοίνωσε -πρώτος- τη μεταγραφή του 32χρονου επιθετικού στην «Ένωση», τονίζοντας, μάλιστα, σε αυτή πως «ικανοποίησε και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή» να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης.

Τη φετινή σεζόν, στα τρία πρώτα παιχνίδια στη Superleague 1, ο Ολλανδός πρόλαβε να σκοράρει ένα γκολ, στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, στο Πανθεσσαλικό.

Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ντεν Μπος (112 συμμετοχές, 45 γκολ, 12 ασίστ), Άαλμποργκ (91 συμμετοχές, 31 γκολ, 9 ασίστ), Εξέλσιορ (70 συμμετοχές, 31 γκολ, 6 ασίστ) και Γκρόνινγκεν (54 συμμετοχές, 18 γκολ, 4 ασίστ).

Η ανακοίνωση της ομάδας της Μαγνησίας

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την μεταγραφή του Τομ Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, ικανοποιώντας την επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο Τομ Φαν Βέερτ στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας προσέφερε τα μέγιστα και όλη η οικογένεια του Βόλου τον ευχαριστεί για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Τομ Φαν Βέερτ κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours