Όταν ο τράπερ Trannos το γλένταγε με 220+ σε δημόσιο δρόμο (+video)

Αρέσκεται στις… προκλήσεις ο 22χρονος τράπερ Trannos, όχι τόσο με τους στίχους των μουσικών δημιουργιών του, αλλά και με τις αναρτήσεις του στα social media.

Μετά το γνώριμο χλευασμό του στην αστυνομία, όταν είχε συλληφθεί γιατί στην κατοχή του είχε βρεθεί ένα πιστόλι (χωρίς άδεια οπλοφορίας), σε video/πρόκληση χλευάζει την οδική ασφάλεια. Στο video που είχε ανεβάσει (και στη συνέχεια κατέβασε), ο τράπερ φαίνεται να κινείται με πάνω από 200 χλμ./ώρα -για την ακρίβεια 220- σε δημόσιο δρόμο.

Φυσικά το ολιγόλεπτο video δε κινητοποίησε τις αρχές, όπως θα συνέβαινε σε άλλη χώρα τη Ευρώπης.

Θυμίζουμε πως ο τράπερ Trannos είχε συλληφθεί στο Μπουρνάζι για παράνομη οπλοκατοχή. Από τη μεριά του, ο 22χρονος είπε στην απολογία του πως το όπλο (τύπου Glock) προοριζόταν για το γύρισμα του video clip. Ο ίδιος υποστήριξε πως ακύρωσε το γύρισμα, γιατί δεν συμφωνούσε.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια, ο καλλιτέχνης ανήρτησε video στα social media στο οποίο ανέφερε ότι είχε κι άλλο όπλο στο αυτοκίνητο, παρότι νωρίτερα ισχυρίστηκε πως το όπλο για το οποίο συνελήφθη δεν ήταν δικό του.

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», ακούγεται να λέει, με τον ίδιο και τους φίλους του που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο, να ξεσπούν σε γέλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *