Super League 1: Μάχες σε Φάληρο, Λεωφόρο και Λαμία(3/9)

Με τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ σήμερα (3/9). Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας η Λαμία υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στις 17:45 στο ΔΑΚ της πόλης, με στόχο την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από μία ισοπαλία και μία ήττα.Την πρώτη τους νίκη ψάχνουν και οι Αρκάδες, ύστερα από ισάριθμες ισοπαλίες στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Στις 19:00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Καραϊσκάκη τον Ιωνικό, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά το 0-0 στην Τρίπολη, για να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδας της Νίκαιας, από την άλλη, θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική και να κάνει την υπέρβαση για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί, φεύγοντας από το Φάληρο.

Το τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας λαμβάνει χώρα στο γήπεδο της Λεωφόρου μεταξύ Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού στις 20:30. Οι «πράσινοι» θα ψάξουν ένα ακόμα τρίποντο για να διατηρήσουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας κόντρα στους προτελευταίους Βοιωτούς, οι οποίοι έχουν δεδομένα εξαιρετικά δύσκολα αποστολή στην Αθήνα.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours