Θεσσαλονίκη: Λύκοι κατασπαράζουν αδέσποτους σκύλους!

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά οκτώ αδέσποτοι σκύλο έχασαν τη ζωή τους μετά από επίθεση λύκων στο χωριό Μικρό Μοναστήρι Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι βλέπουν τα άγρια ζώα να μπαίνουν στα χωριά τους ωστόσο οι εικόνες του ΑΝΤ1 είναι σκληρές. Ένας λύκος φαίνεται να δαγκώνει έναν αδέσποτο σκύλο και να του αφαιρεί τη ζωή.

«Υπήρχαν και άλλες φορές που λύκοι έκαναν την εμφάνιση τους, περιμετρικά βέβαια δεν μπαίνανε μέσα στο χωριό, αυτό που τρώνε τα αδέσποτα το βλέπουμε πρώτη φορά και είναι και πολλές οι επιθέσεις», είπε ο φιλόζωος Αναστάσιος Γκαβανίδης.

Συνολικά στο χωριό Μικρό Μοναστήρι έχουν καταγραφεί οκτώ θάνατοι αδέσποτων σκύλων από λύκους ενώ υπάρχουν αναφορές ότι τα άγρια ζώα εμφανίστηκαν και στο γειτονικό χωριό Λουδίας.

 «Και στα Κουφάλια υπάρχουν αρκετές επιθέσεις λύκων και μάλιστα υπάρχουν κάποιες εξαφανίσεις, σκύλων οι οποίες δεν ξέρουμε από τι έχουν γίνει. Μπορεί να τα έχουν πάρει λύκοι υπάρχουν σκυλιά που εξαφανίστηκαν και δεν βρέθηκαν ποτέ», είπε ο κύριος Γκαβανίδης.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ληφθούν μέτρα για να σταματήσουν αυτά τα περιστατικά.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours