Σύνταγμα: Πέθανε στα χέρια γνωστού δημοσιογράφου ένας περαστικός από καρδιά (video)

Σοκάρουν οι εικόνες από το Σύνταγμα, όπου ένας περαστικός έφυγε από τη ζωή εντελός ξαφνικά, από καρδιά.

Ο άνθρωπος ήταν 55 ετών και κατέρρευσε τη στιγμή που προσπαθούσε να κατέβει στο σταθμό του μετρό. Στο σημείο βρισκόταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης, ο οποίος προσπάθησε να τον βοηθήσει να πάρει ανάσα, τη στιγμή που δύο άστεγοι του έδιναν λίγο νερό.

Δυστυχώς ο 55χρονος “έσβησε” στα χέρια του δημοσιογράφου.

Ο Γιώργος Σφακιανάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα videο από το Σύνταγμα και το περιστατικό, γράφοντας:

“Συνέβη πριν από λίγο στο Σύνταγμα μπροστά μου. Ένας ανθρωπος ηλικίας περίπου 55 ετών κατέρρευσε τη στιγμή που προσπαθούσε να μεταβεί στον σταθμό του μετρό. Ο άνθρωπος κράτησε για λίγο το κεφάλι του λέγοντας πως δεν νιώθει καλά. Δυο άστεγοι του έδωσαν λίγο νερό κι εγώ τον βοηθούσα να πάρει ανάσα. Κάποια στιγμή κάνει εμετό και σωριάζεται. Ήταν η στιγμή που “έφυγε” από τη ζωή. Καλέσαμε,νωρίτερα, ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά γιατί ο μηχανισμός του θανάτου ήταν πιο γρήγορος από τη δική μας ανάσα. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως πρόκειται για γιατρό καθώς είχε μαζί του μια καφέ χρώματος τσάντα την οποία άνοιξαν αστυνομικοί και είδαν την ταυτότητα του.”

Δείτε το video:

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours