Σοκ στα Μέγαρα – 65χρονη Ρομά μαχαίρωσε 92χρονη για της παρει την σύνταξη

65χρονη Ρομά φέρεται να μπήκε μέσα σε σπίτι γιαγιάς, με ένα μαχαίρι στα χέρια και άρχισε να την απειλεί για να της δώσει τα χρήματα της σύνταξης της.

Όταν η 92χρονη αρνήθηκε τότε εκείνη δεν δίστασε να την τραυματίσει με το μαχαίρι που κρατούσε, στο δεξί χέρι και τελικά τράπηκε σε φυγή.

Πέντε ημέρες αργότερα, η 65χρονη επέστρεψε και πάλι, όμως έγινε αντιληπτή από μία γειτόνισσα της ηλικιωμένης.

Όση ώρα έμεινε στο σπίτι φέρεται να απειλούσε την γιαγιά λέγοντας της «θα σου κάνω μεγάλο κακό», με αποτέλεσμα εκείνη να τρομάξει και να της δώσει ένα χαρτονόμισμα που είχε στην τσέπη της.

Η 65χρονη όμως δεν ικανοποιήθηκε καθώς γνώριζε ότι στις αρχές του μήνα λάμβανε τη σύνταξη της και έτσι άρχισε να ψάχνει όλο το σπίτι.

Όταν έφτασαν οι Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., -καθώς η γειτόνισσα είχε ενημερώσει την Άμεση Δράση- η 65χρονη είχε τραπεί σε φυγή, αρπάζοντας τουλάχιστον 170 ευρώ.

Η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εντοπίσει την 65χρονη στα Μέγαρα

Αμέσως ξεκίνησαν τις αναζητήσεις έχοντας την περιγραφή της και τελικά κατάφεραν να την εντοπίσουν σε κοντινή απόσταση, ενώ στην συνέχεια αναγνωρίστηκε τόσο από το θύμα της όσο και από την αυτόπτη μάρτυρα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες, όση ώρα περίμενε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να της γίνει ο σωματικός έλεγχος από γυναίκα Αστυνομικό, προσπάθησε να κρύψει στο κάθισμα που καθόταν τα χρήματα που είχε αρπάξει.

 Πηγή:  iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours