Δέσποινα Βανδή στο Λουτράκι:Απλά υπέροχη!

1 min read

Για άλλη μια φορά η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσήκωσε τον κόσμο που έσπευσε να την απολαύσει απο πολύ νωρίς στην παραλία του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος του Club Hotel Kasino Loutraki.

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετα τις 22.00. Η διοργάνωση ήταν άψογη και οι διοργανωτές είχε μεριμνήσει να υπάρχουν αρκετά καθίσματα, ενώ έγινε και χρήση ακόμα και της παραλίας εκεί που οι ξαπλώστρες είχαν την βραδινή τιμητική τους. Ωστόσο ήταν αδύνατο να μπορέσουν όλοι να είναι καθήμενοι. 

Εκατοντάδες κόσμου κατέκλυσε τον χώρο αλλά και  τους περιβαλλοντες χώρους του Ξενοδοχείου, για να απολαύσει τη συναυλία. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να απολαύσουν αυτή την μαγική βραδιά ακόμα και με βάρκες !

Όσον αφορά την μαγική παρουσία της Δέσποινας Βανδή (εεεεε αδυναμίες είναι αυτές ) τι να πω τώρα. Τα είπε όλα η κυρία Βανδή, και μάλιστα με μια καταπληκτική εμφάνιση φορούσε ενα μπλέ ελεκτρίκ (ελπίζω να τα γράφω σωστά γιατί δε τα παω καλα με τα γυναικεία φορέματα) ολόσωμο φορμάκι που τόνιζε το γυμνασμένο της κορμί. 

Όλοι συμμετείχαν σε αυτή την καταπληκτική βραδιά και ένωσαν τις φωνές τους με την Μεγάλη Ελληνίδα Pop Star ! τραγούδησαν τις μεγάλες της επιτυχίες και πέρασαν μια καταπληκτική βραδιά.

Ίσως ήταν η ομορφότερη στιγμή του Φετινού Μουσικού Καλοκαιριού ! 

πηγη

About Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours