ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – Γλέντι & χορός μέχρι πρωίας απο το συλλογο Πραθιου

Εεεε τώρα να γράψουμε οτι δεν ήταν μια απο τις καλύτερες εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού θα σας πούμε ψέματα. Ας ξεκινήσουμε όμως να γράφουμε το πως γλέντησαν οι εκατοντάδες των φίλων του Συλλόγου ΠΡΑΘΙ που έδωσαν βροντερό παρών εντός και εκτός πίστας ! 

Απο νωρίς και πριν ακόμα τις 09.00 το βράδυ η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετή. Τραπεζοκαθίσματα παντού και ένας χώρος – πίστα έτοιμος να τους υποδεχτεί. Συναντήσαμε τον γνωστό τραγουδιστή Κόλια ο οποίος μας μίλησε και αφού ευχήθηκε για την εορτή (του Σωτήρος) μας προϊδέασε το τι θα επακολουθούσε στη συνέχεια  της βραδιάς.

Βέβαια η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο αργά (περί της 10.30) και οι γρίνιες δεν ελειψαν για την καθυστέρηση, αλλά οι καλλιτέχνες μας αποζημίωσαν. Οι τρεις τραγουδίστριες με τις εκπληκτικές τους φωνές καθώς και ο κος Κόλιας έδωσαν ρέστα. Απο πλευράς Συλλόγου η είσοδος ήταν εντελώς δωρεάν και όποιοι επιθυμούσαν είχαν την ευκαιρία να γευτούν σουβλάκια αλλά και αναψυκτικά παγωμένα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές .

Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στον όμορφο παλαιό Σιδηροδρομικό σταθμό της Πόλης συγκέντρωσε εκτός τους πολυπληθείς συμπολίτες, το Δήμαρχο κο Γκιώνη τον Αντιδήμαρχο κο Ρατη το Πρόεδρο του συμβουλίου της Δ.Κ  κο Κωσταντή τους Δημοτικούς συμβούλους Πέτρου & Νικολάου την Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κα Βλαστάρη και άλλους τοπικούς παράγοντες & εκπροσώπους συλλόγων.

πηγη

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours