Duran Duran:Live στην τελετή έναρξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων

Οι αγώνες θα διαρκέσουν από τις 28 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου –  Στην ίδια εκδήλωση θα συμμετέχει ο μουσικός και ιδρυτής των Black Sabbath, Τόνι Αϊόμι, καθώς και η Συμφωνική Ορχήστρα του Μπέρμιγχαμ

Για την τελετή έναρξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων στο Μπέρμιγχαμ το ποπ συγκρότημα της δεκαετίας του ’80 οι Duran Duran θα εμφανιστούν στο ανακαινισμένο στάδιο Alexander Stadium χωρητικότητας 30.000 θέσεων, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Στην ίδια εκδήλωση θα συμμετέχει ο μουσικός και ιδρυτικό στέλεχος των Black Sabbath, Τόνι Αϊόμι (Tony Iommi) καθώς και η Συμφωνική Ορχήστρα του Μπέρμιγχαμ. Ο τραγουδιστής Σάιμον Λε Μπόν (Simon Le Bon) δήλωσε ότι είναι «τιμή» που θα συμμετέχουν στη συναυλία.

«Οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες του Μπέρμιγχαμ 2022 είναι ένα σημαντικό γεγονός για τη σπουδαία πόλη του Μπέρμιγχαμ» δήλωσε ο τραγουδιστής. «Και εμείς ως Duran Duran έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε για την πόλη μας».

Ο ντράμερ του συγκροτήματος, Ρότζερ Τέιλορ δήλωσε: «Είμαστε τόσο περήφανοι που επιστρέφουμε στην πατρίδα μας για την τελετή έναρξης των Αγώνων Κοινοπολιτείας του Μπέρμιγχαμ 2022. Είναι πραγματική τιμή μου να συμμετέχω σε μια παγκόσμια διοργάνωση που θα φέρει μαζί τουςς αθλητές όλων των πολιτιστικών καταβολών σε όλο τον κόσμο. Άλλο ένα ορόσημο σε μια  απίστευτη χρονιά για εμάς».

Ο μπασίστας, Τζον Τέιλορ πρόσθεσε: «Είναι τόσο καλό που συμμετέχω στην τελετή έναρξης των Αγώνων της Κοινοπολιτείας φέτος, παίζοντας για πρώτη φορά με το CBSO. Θα είναι επίσης συναρπαστικό να τριγυρνάμε με μερικούς από τους μεγαλύτερους αθλητές του κόσμου, ελπίζοντας να λάβουμε κάποιες συμβουλές φυσικής κατάστασης».

Οι αγώνες θα διαρκέσουν από τις 28 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου. Οι τελετές έναρξης και λήξης θα πραγματοποιηθούν στο Alexander Stadium του Μπέρμιγχαμ μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό που θα ξεπερνά τα 30.000 άτομα.

Πρωτο Θεμα

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours